Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: Max. 200.000 Euro pentru mici firme din IT, sanatate, energie

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) vor putea obtine fonduri europene de cate 25. 000 de euro, pentru proiecte de transfer tehnologic in domenii ca tehnologa informatiei IT), energie sau sanatate, printr-o linie de finantare aflata inca in pregatire la Ministerul Lucrarilor Publice. continuă pe Hotnews

Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene

Guvernul va lua pana la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul in care va fi construita autostrada Comarnic-Brasov, a declarat premierul Ludovic Orban in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro. Orban considera ca trebuie finantare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevazut pentru autostrada Targu Mures- Iasi, Orban spune ca este o gluma si de aceea va fi depusa cerere de finantare din fonduri europene a studiului de fezabilitate. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionalaRaspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

Ludovic Orban, despre guvernarea PSD: Au inventat astia de dinainte o hiperbirocratie care impiedica absorbtia de fonduri europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, luni, in debutul sedintei de Guvern, ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, sa pregateasca procesulde simplificare a procedurilor de.

TOP 7 fonduri de investitii pentru startup-uri IT europene in 2020. 4 romani in echipele finantatorilor

Reusitele antreprenorilor romani de la FintechOS sau TypingDNA, care au obtinut recent finantari cumulate de 20 de milioane de dolari de la fonduri de investitii de afara, ne dau sperante ca si alte startup-uri IT romanesti vor putea gasi bani astfel. Iata un top al fondurilor de investitii care cauta startup-uri europene, sa le acorde finantari de serie A, in schimbul unui pachet de actiuni. 3 dintre aceste fonduri au si romani ca parteneri.

Cazul iPS Teodosie a ajuns la final. Anuntul Instantei Supreme in MEGA dosarul de coruptie cu fonduri europene

Cazul de coruptie al iPS Teodosiea ajuns la final. Instanta Suprema a anuntat, vineri, ca in 31 ianuarie vor fi ascultate pledoariile finale in dosarul in care fata bisericeasca a fost achitata in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )