Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fonduri europene 2020: Peste 38 milioane Euro, disponibili pentru tinerii fermieri. inscrieri pana pe 15 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: Peste 38 milioane Euro, disponibili pentru tinerii fermieri. inscrieri pana pe 15 octombrie

Statul invita tinerii fermieri sa solicite, pana pe 15 octombrie 2020, fondurile europene de cate 40. 000 de euro sau 50. 000 de euro, in conditiile in care nu s-au consumat nici 5 milioane de euro din bugetul de 43 de milioane de euro alocat apelului de proiecte pe anul 2020. continuă pe Hotnews

Orban: Avem solicitari de decontare din fonduri europene pe cheltuielile COVID de aproape 600 de milioane de euro. Sunt in procesare si vor fi decontate

Premierul Ludovic Orban a anuntat sambata ca exista solicitari de decontare din fonduri europene pe cheltuielile COVID-19 de aproape 600 de milioane de euro, mentionand ca acestea sunt in procesare si vor fi decontate.

Fonduri europene de aproape 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG: S-a anuntat adresa web la care se va aplica. Cand incepe inscrierea. Descarca proiectele de proceduri

Statul a anuntat adresa web la care urmeaza sa se deschida sistemul informatic prin care firmele mici si mijlocii, persoanele fizice autorizate si alti beneficiari vor putea sa se inscrie pentru a cere fondurile europene de aproape 1 miliard de euro pentru relansare economica. inscrierea se va face in 2 etape.

Alegeri locale 2020. Traian Basescu a dezvaluit marele proiect pentru Primaria Capitalei. Totul din fonduri europene

Traian Basescu, Candidatul PMP la Primaria Capitalei a inceput o campanie concertata de comunicare a programului sau pentru Capitala. Fostul presedinte a Romaniei explica pas cu pas solutiile pentru problemele cu care se confrunta in acest moment locuitorii Bucurestiului. Marele proiect a lui Traian Basescu. Totul din fonduri europene Fostul presedinte a propus un proiect .

UTI Grup a implementat la Magistrala 5 de metrou sisteme in valoare de 59 milioane euro

UTI Grup a finalizat lucrarile la Magistrala 5 de metrou unde a instalat o infrastructura de echipamente si de tehnologie de ultima generatie in valoare de 59 milioane euro.

Opere de arta de peste 12 milioane de euro, expuse in centrul Capitalei, la Art Safari Bucuresti

Cel mai mare muzeu temporar din tara si-a deschis portile in acest weekend, gazduiond lucrari evalua.

Anul scolar 2020-2021: Trei milioane de copii reincep cursurile in conditii speciale, in contextul pandemiei de coronavirus. Peste 260 de unitati de invatamant din Romania se incadreaza in scenariul rosu (FOTO)

Dupa sase luni de pandemie, luni incepe prima zi de scoala. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID-19. Dintre acestia, 100. 000 nu-si vor putea.

Un proiect de incluziune sociala de peste 4 milioane de euro, implementat in Sectorul 4. Primarul Daniel Baluta: Comunitatea defavorizata va beneficia de tot ceea ce inseamna civilizatie (FOTO, VIDEO)

Gradinita, terenuri de sport, strazi asfaltate si blocuri de locuinte reabilitate. Toate acestea se regasesc intr un proiect de incluziune sociala, pe care Primaria Sectorului 4 il implementeaza intr-una.

Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Iasul continua sa avanseze in topul pietelor office din Romania. O singura investitie, de peste 120 de milioane de euro, realizata de compania IULIUS, va livra in urmatorii doi ani inca 60. 000 mp de spatii de birouri premium. Palas Campus, un concept mixt in sine, va fi cea mai mare cladire de birouri din tara. Astfel, polul de business regional creat in centrul orasului prin ansamblul Palas, primul proiect mixed-use realizat la noi in tara, va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 135. 000 mp spatii de birouri clasa A. La fel de important este si faptul ca, prin acest proiect de regenerare urbana, o zona centrala a Iasului Sf. Andrei), subdezvoltata, este redata comunitatii si reintegrata in oras.

Prima transa din cele 100 milioane de euro acordate de UE vor ajunge in R. Moldova la sfarsitul lunii septembrie

Prima transa, in valoare de 50 de milioane de euro, din asistenta macrofinanciara acordata de Uniunea Europeana, urmeaza sa ajunga in tara pana la sfarsitul acestei luni. Declaratii in acest sens au fost facute de premierul Ion Chicu, dupa sedinta conducerii de varf a tarii, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )