Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Fonduri europene: 25 milioane Euro, realocati pentru proiecte IT

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene: 25 milioane Euro, realocati pentru proiecte IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a aprobat joi, modificarea Programului Operational Competitivitate POC) 2014-2020 al Romaniei. Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut firmelor mici si mijlocii IMM) din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii, a informat Comisia Europeana intr-un comuncat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Corina Cretu: Romaniei i-au fost realocate 25 milioane de euro pentru domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat joi, 13 decembrie, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii.

Fonduri europene 2019: Cte 500.000 - 3,5 milioane Euro pentru mici firme IT. Cnd se depun proiectele. Descarca Ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei IT) pot obtine fonduri nerambursabile de cate 500. 000 de euro - 3,5 milioane de euro fiecare, printr-o noua linie de finantare europeana, pentru care s-a anuntat perioada de inscrieri.

PENTRU ACEST AN Electroarges majoreaza suma destinata investitiilor, pana la 3,87 milioane euro

Consiliul de Administratie al Electroarges ELGS) a aprobat majorarea plafonului Programului de Investitii pentru acest an, la suma de 3,87 milioane de euro, reprezentand in totalitate fonduri proprii, se arata intr-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MAP: Investitie de 50 milioane euro pentru siguranta Acumularii Colibita

Ministerul Apelor si Padurilor MAP) a demarat procedurile de avizare pentru un proiect in valoare de peste 50,58 milioane de euro destinat maririi gradului de siguranta a Acumularii Colibita, din judetul Bistrita Nasaud, informeaza, astazi, institutia, printr-un comunicat remis redactiei noastre.

IN CADRUL POR 2014-2020 Peste 860 milioane lei contractate pentru cresterea eficientei energetice, in Bucuresti-Ilfov

Procedurile de Achizitii Publice pentru lucrarile de constructii - o problema in atragerea fondurilor europene Reporter: Care este stadiul absorb-tiei fondurilor europene din Programul Operational Regional POR) 2014-2020?.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )