Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii aprovizionarii cu apa, in Cluj si Salaj

România Liberă România Liberă,
Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii aprovizionarii cu apa, in Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275. 7 milioane de euro pentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa pota. continuă pe România Liberă

Siegfried Muresan (PNL): Acordam 8 milioane de euro fonduri europene pentru despagubirea oamenilor afectati de inundatiile din Suceava, Neamt si Bacau

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat ca, marti, in prima zi de dupa vacanta Parlamentului European, Comisia pentru Bugete va vota raportul sau, prin care acorda 8 milioane de euro fonduri europene.

ANRE vrea sa acceseze fonduri europene

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a elaborat si a transmis Comisiei Europene documentatia necesara pentru a accesa fonduri UE, astfel incat, incepand cu anul 2026, consumatorii de energie electrica si de gaze naturale sa poata migra de la un furnizor la altul in cel mult 24 de ore, potrivit unor documente ale reglementatorului, furnizate presei.

Podul de peste Dunare de la Braila primeste 363 de milioane de euro fonduri europene

Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila. Proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )