Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fonduri nerambursabile 2017: Max. 7 milioane Euro pentru firme si fermieri, sa-si impadureasca terenurile

Hotnews Hotnews,
 Fonduri nerambursabile 2017: Max. 7 milioane Euro pentru firme si fermieri, sa-si impadureasca terenurile

Fermierii-persoane fizice, firme si alti proprietari de terenuri vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 7 milioane de euro in total, pentru lucrari multianuale de impadurire a pamanturilor, printr-o linie de finantare anuntata miercuri de Agentia Nationala de Plati si Interventie in Agricultura APIA). continuă pe Hotnews

PSG nu renunta la Mbappe: Oferta de 155 de milioane de euro pentru atacantul de 18 ani

Dupa transferul lui Neymar, PSG nu renunta la ideea de a-l aduce la echipa pe Kylian Mbappe, atacantul in varsta de 18 ani al celor de la AS Monaco, campioana en-titre din Ligue 1, pentru care este dispusa sa ofere 155 de milioane de euro, scrie Le Figaro, care citeaza Telefoot.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 7,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 34,27 milioane de lei 7,5 milioane euro), in scadere fata de cea de ieri 7,9 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 36,08 milioane de lei 7,9 milioane euro), in crestere fata de cea de ieri 6,09 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 27,8 milioane de lei 6,09 milioane euro), in scadere fata de cea de vineri 6,56 milioane euro).

Romania Start-up Plus (40.000 Euro pentru mici afaceri): S-a incheiat prima etapa de evaluare

150 de proiecte au fost respinse in prima etapa de evaluare a liniei de finantare Romania Start-up Plus RSUP), prin care vor fi stabilite organizatiile care vor acorda fondurile europene de pana la 40. 000 de euro pentru romanii care vor sa ineapa o mica afacere.

Competitie cu premii de pana la 15.000 euro pentru startup-uri, dezvoltatori si antreprenori IT. Cine se poate inscrie

InnovMatch, proiect sustinut de SAP. io si Techstars, este o competitie deschisa startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor si antreprenorilor IT din Europa Centrala si de Est CEE) si ofera 15. 000 euro pentru a premia trei dintre cele mai inovative solutii de business din cadrul evenimentului regional de pitching. Aditional, marele castigator al InnovMatch va fi invitat la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri de acolo.

Marea Britanie, dispusa sa plateasca 40 de miliarde de euro pentru Brexit

Marea Britanie este dispusa sa plateasca 40 de miliarde de euro pentru iesirea din UE, potrivit Sunday Telegraph, citat de Stirile Pro TV. Cotidianul britanic citeaza trei surse guvernamentale, fara a le.

FCSB i-a transferat pe Romario Benzar si Dragos Nedelcu de la FC Viitorul, pentru 2,7 milioane euro

Echipa de fotbal FCSB i-a transferat, miercuri, pe fundasul dreapta Romario Benzar si pe mijlocasul central Dragos Nedelcu de la FC Viitorul Constanta, pentru sumar de 2,7 milioane de euro, a anuntat finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, intr-o conferinta de presa.

Germania ofera 2 milioane de euro pentru invatamantul profesional din Moldova

Guvernul Germaniei ofera 2 milioane de euro pentru reforma structurala a invatamantului profesional tehnic din Republica Moldova. Decizia a fost luata in cadrul unor discutii ale ministrului agriculturii, dezvoltarii regionale si mediului, Vasile Batca, purtate cu reprezentantii Agentiei de Cooperare Internationala a Germaniei GIZ), transmite IPN.

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare s-a adancit la 620,2 milioane euro

Deficitul balantei comerciale cu produse agroalimentare s-a adancit la peste 620 de milioane de euro in primele patru luni ale anului, in conditiile in care exporturile s-au majorat cu aproape 7%, insa importurile au inregistrat o crestere cu peste 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )