Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fonduri nerambursabile de peste 200 de milioane de euro pentru dezvoltare urbana la nivelul regiunii Sud Muntenia

Adevărul Adevărul,
Fonduri nerambursabile de peste 200 de milioane de euro pentru dezvoltare urbana la nivelul regiunii Sud Muntenia

Municipiile resedinta de judet din regiunea Sud Muntenia au intrat in prima etapa a procesului de accesare a fondurilor nerambursabile din cadrul Programului Operational Regional 2014 2020, pentru dezvoltarea urbana durabila. continuă pe Adevărul

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Comisia Europeana aloca 17 milioane euro pentru imbunatatirea accesului la apa potabila

Peste 17 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investiti in patru proiecte de infrastructura pentru gestionarea si distributia apei potabile in Romania, declara comisarul european, Corina Cretu, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

UE aloca peste 17 milioane euro pentru imbunatatirea accesului la apa potabila in Romania

Beneficiari vor fi locuitorii din Constanta, Ialomita, Gorj, Ilfov si Suceava. Lucrarile privesc nu numai finalizarea reabilitarii, ci si extinderea retelelor de apa din anumite zone.

Datoriile statului fata de companii au crescut. Statul a uitat sa plateasca facturi de peste 200 milioane lei

Datoriile statului, mai mari de trei luni, fata de companii, au crescut fata de anul trecut cu 21 de milioane de lei si au ajuns la suma de 223 de milioane de lei, scrie Jurnalul National, in editia de.

40.000 Euro pentru mici afaceri: Proiecte Diaspora Start-up demarate

Organizatii non-guvernamentale ONG) care au intrat la finantare in apelul Diaspora Start-up au inceput sa anunte inceperea derularii proiectelor prin care ar urma sa ofere, printre altele, fonduri nerambursabile de maximum 40. 000 de euro unor romani care s-au intors din strainatate pentru a-s deschide mici afaceri in Romania. Selectia viitorilor antreprenori intra in responsabiliatea organizatiilor care deruleaza proiectele, subliniaza Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-o adresa remisa StartupCafe. ro .

Cum a reusit un sat uitat de autoritati sa obtina cu sprijin privat o finantare de 3,5 milioane de euro pentru investitii

Este cea mai mare investitie rurala obtinuta, dupa 1989, printr-un proiect gestionat de o entitate privata. Localitatea galateana Cudalbi va beneficia in perioada urmatoare de o finantare nerambursabila, din fonduri europene, pentru racordarea la reteaua de gaze, reabilitarea unor cladiri publice si dezvoltarea unor servicii sociale si sprijinirea a cel putin 20 de firme locale.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere autoturisme si utilitare de peste doua milioane de lei

Primaria Capitalei cumpara 20 de autoturisme cu tractiune integrala, de culoare negru metalizat, cinci autoturisme albe, cu motor hibrid, dar si doua autoutilitare, fiecare fiind estimat la circa 15. 000 de euro bucata, fara TVA, valoarea totala a acestora urmand sa fie de peste doua milioane de lei.

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro, in primele 6 luni, SUA numarandu-se printre clientii fideli, potrivit.

Conacul Archia, o investitie de peste 2 milioane de euro

Situat in judetul Hunedoara si inconjurat pe o raza de maxim 60 km de cele mai importante obiective turistice din judet, conacul Archia, a a fost construit de familia Szabo intre anii 2006 si 2008, cu vreo 12 ani dupa achizitionarea terenului de la Archia. Horia Szabo, marketing managerul Conacului Archia, ne-a spus ca povestea conacului a inceput undeva prin anul 1994, cand tatal sau a cumparat un fost CAP intr-un sat langa Deva numit Archia, pentru ca aveau nevoie de teren ca sa gireze cu el la banca.

Porsche va investi peste trei MLD. euro in vehicule plug-in hibrid si pur electrice in urmatorii 5 ani

Porsche va investi semnificativ peste trei miliarde de euro in vehicule plug-in hibrid si pur electrice in urmatorii cinci ani si va crea peste 1. 200 de noi locuri de munca in Zuffenhausen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )