Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fonduri pentru firme 2019: Cte 200.000 Euro, promisi de stat pentru afaceri n statiuni balneare

Hotnews Hotnews,
 Fonduri pentru firme 2019: Cte 200.000 Euro, promisi de stat pentru afaceri n statiuni balneare

Firmele romansti ar putea primi fonduri nerambursabile de maximum 200. 000 de euro pentru a face investitii in statiuni balneare, potrivit unui memorandum aprobat vineri de Guvern, insa pentru operationalizarea schemei de ajutor este nevoie de o hotarare de guvern. continuă pe Hotnews

PROIECTUL DE BUGET PENTRU ANUL 2019: Alocatiile copiilor raman la acelasi nivel

Una dintre problemele spinoase din proiectul de buget pentru anul 2019 o constituie alocatiile copiilor, al caror cuantum nu va cunoaste nicio majorare in acest an. Problema a fost ridicata, ieri, de deputatul liberal Robert Sighiartau, in sedinta comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, care l-a acuzat pe ministrul Muncii si Justitiei Sociale ca nu respecta programul de guvernare in care se mentioneaza dublarea cunatumului alocatiei pentru copii.

Daune morale de 200.000 de euro pentru traumele suferite de o fetita in urma unui accident provocat de un sofer de TIR

Curtea de Apel Timisoara a emis recent sentinta finala intr-un dosar in care parintii unei fetite ranite intr-un grav accident de circulatie au cerut daune morale de doua milioane de euro: un milion de euro pentru fetita si cate 500. 000 de euro pentru fiecare dintre parinti. Judecatorii au obligat firma de asigurari sa achite 200. 000 de euro daune morale.

Bacalaureat: cand va fi simularea pentru bac 2019

Elevii de liceu, in clase terminale, se pregatesc de examenul de bacalaureat. Pentru anul acesta, bacul va avea parte de-o simulare. Avem si o perioada provizorie pentru aceasta. Anual, cele mai multe plangeri despre cat de mult a scazut scoala romaneasca apar dupa examenul de bacalaureat. E de asteptat ca situatia sa nu se schimbe [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )