Libnet.ro
UNICEF

18:15

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

B1 B1,
Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata. continuă pe B1

2.000 de turisti au votat destinatiile cu cei mai neciopliti taximetristi

Conform unui sondaj realizat in randul turistilor englezi, taximetristii din Paris si Roma sunt cei mai nepoliticosi din lume.

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

Ce sfaturi au pentru romani cei mai buni antreprenori din Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia

La competitia internationala ErnstYoung dedicata antreprenorilor, World Entrepreneur Of The Year din Monte Carlo, Wall-Street. ro a discutat cu patru antreprenori campioni in tarile lor, Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia. Cei patru au.

San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

San Francisco este cel mai snob oras din Statele Unite, scrie CNN. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de o revista de calatorii de peste ocean. Cititorii au fost intrebati care cred ca este orasul cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )