Libnet.ro
UNICEF

11:15

FORBES Topul 100 al celor mai influente celebritati din 2014

Adevărul Adevărul,
FORBES Topul 100 al celor mai influente celebritati din 2014

Cantareata americana Beyonce Knowles 32 de ani) ocupa locul fruntas in topul 100 al celor mai influente celebritati, unul dintre cele mai importante clasamente intocmit anual de revista Forbes. Supranumita Queen B, artista a urcat pe prima pozitie, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari, doar in 2013. continuă pe Adevărul

Forbes: Beyonce este cea mai influenta celebritate pe anul 2014, cu o avere de 115 milioane de dolari

Beyonce ocupa primul loc in topul 100 al celor mai influente celebritati pe anul 2014, realizat de publicatia Forbes, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari in 2013. Sotul acesteia, Jay-Z, se afla pe lo.

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani.

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit.

Valoarea globala a tranzactiilor ITC a atins in primele trei luni din 2014 cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari - studiu EY

Valoarea agregata a tranzactiilor ITC facute publice la nivel global a atins in primul trimestru din acest an cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari, in crestere cu 83% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit studiului Global technology Mergers Aquisition, realizat de grupul Ernst Young. Pe primul loc in topul celor mai mari tranzactii anuntate este preluarea WhatsApp de catre Facebook, pentru 19 miliarde de dolari. In Romania, tranzactiile mai proeminente au fost in zona de vanzari on-line, plati on-line, solutii ERP, servicii near-shore, data centers si cloud, a precizat Bogdan Tenu, Senior Manager, Asistenta in Tranzactii, EY Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )