Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ford este aproape de vanzarea fabricii sale din Franta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ford este aproape de vanzarea fabricii sale din Franta

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a anuntat vineri ca negocierile cu furnizorul de transmisii componente auto Punch Powerglide din Belgia privind achizitionarea fabricii Ford din sud-vestul Frantei ar putea fi finalizate luna urmatoare,. continuă pe Wall-Street Ro

Ford, aproape de vanzarea fabricii sale din Franta

Ministrul francez al Economiei Bruno Le Maire, a anuntat astazi ca negocierile cu furnizorul de transmisii componente auto Punch Powerglide din Belgia privind achizitionarea fabricii Ford din sud-vestul Frantei ar putea fi finalizate luna urmatoare, informeaza Agerpres.

Marine le Pen va fi evaluata psihiatric, la cererea unui tribunal din Franta

Liderul extremei-dreapta din Franta, Marine Le Pen, va fi evaluata psihiatric dupa ce a primit un ordin judecatoresc in acest sens, ca urmare a faptului ca a postat imagini cu executii ale ISIS pe retelele sociale, a declarat ea astazi, conform Politico.

Incredibil. Care este legatura statuii lui Hristos din Rio de Janeiro cu Romania

Una dintre cele mai celebre statui din lume este Cristos Mantuitorul Cristo Redentor) din Rio de Janeiro, Brazilia. Putini sunt cei care stiu ca fara ajutorul unui roman, statuia nu ar fi aratat astazi at.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )