Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford intentioneaza sa inchida fabrica de vehicule comerciale din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ford intentioneaza sa inchida fabrica de vehicule comerciale din Marea Britanie

Ford Motor intentioneaza sa inchida ultima sa fabrica de vehicule comerciale din Marea Britanie, din Southampton, in incercarea de reducere a pierderilor inregistrate in Europa, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Ford intentioneaza sa inchida uzina din Genk (Belgia) pana la sfarsitul lui 2013

Constructorul american de automobile Ford si-a anuntat miercuri intentia de a inchide pana la sfarsitul anului 2013 uzina din Genk, Belgia, unde lucreaza circa 4300 de persoane, au anuntat surse sindicale citate de agentia Belga, potrivit AFP. Revenim cu informatii.

Ford inchide o fabrica din Europa

Ford intentioneaza sa inchida fabrica din Genk, Belgia, pana la sfarsitul anului 2014. De pe liniile de productie ale uzinei ies in prezent modelele Mondeo, Galaxy si S-Max.

Ford ar putea inchide si o fabrica din Marea Britanie, nu doar uzina belgiana de la Genk

Ford ar putea anunta ca intentioneaza sa inchida si uzina de la Southampton Marea Britanie) unde lucreaza 500 de persoane pentru asamblarea utilitarei Transit, scrie presa britanica. Ford a anuntat miercuri ca vrea sa inchida uzina auto de la Genk Belgia) pana la final de 2014 fiindca piata auto europeana a ajuns la cel mai slab nivel din ultimele doua decenii si e nevoie de masuri radicale. Estimarile arata ca Ford ar economisi anual 300 milioane dolari daca ar inchide uzina Genk.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )