Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ford opreste productia de masini la Craiova, pentru 2 saptamani. ...

România Liberă România Liberă,
Ford opreste productia de masini la Craiova, pentru 2 saptamani. ...

Constructorul american Ford va opri productia de masini, de la uzina din Craiova, pentru 13 zile, in luna octombrie, si sunt posibile decizii similare si pentru lunile noiembrie si decembrie. Masura este luata ca urmare a reducerii cererii de vehicule B-Max pe piata externa, potrivit Mediafax. Ca raspuns la situatia precara a pietei europene, Ford Romania continua sa-si ajusteze volumele la uzina de la Craiova si are in plan oprirea productiei de autovehicule pentru 13 zile in luna octombrie. continuă pe România Liberă

Ford opreste productia de la Craiova pentru inca 2 saptamani. Noiembrie si decembrie ar putea aduce decizii similare

Ford va opri productia fabricii de la Craiova, pentru 13 zile, in luna octombrie, ca urmare a reducerii cererii de vehicule B-Max pe piata externa, si sunt posibile decizii similare si pentru lunile noiembrie si decembrie, daca piata auto va continua.

Ford opreste productia de la Craiova pana pe 7 octombrie

Ford trimite 2500 de angajati in somaj tehnic si opreste productia pana pe 7 octombrie. Salariatii in cauza vor primi 80% din salariul de baza.

UPDATE Ford opreste pana pe 7 octombrie productia de vehicule la Craiova. Luna viitoare vor fi 13 zile fara productie

Aproximativ 2. 500 de angajati de la fabrica de vehicule Ford din Craiova intra vineri in somaj tehnic si vor reveni la munca in 7 octombrie, in acesta perioada urmand sa primeasca 80% din salariul de baza. UPDATE: Angajatii au fost anuntati ca programul opririlor temporare ale productiei va continua si in lunile urmatoare, iar Gazeta de Sud scrie ca ar fi fost anuntate 38 de zile fara productie pana la finele anului. Fabrica de motoare functioneaza insa la capacitate maxima, producand peste 1. 000 de propulsoare pe zi.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )