Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ford recheama in fabrica peste doua milioane de masini. Te poti trezi afara din masina in timpul mersului

Antena3 Antena3,
Ford recheama in fabrica peste doua milioane de masini. Te poti trezi afara din masina in timpul mersului

Ford recheama in fabrica peste 2 milioane de masini din Statele Unite, deoarece usile s-ar putea deschide in timp ce masina este condusa. continuă pe Antena3

Ford recheama in service doua milioane de masini ale caror usi se pot deschide in mers

Ford a anuntat ca va rechema in service doua milioane de autovehicule din SUA ale caror usi se pot deschide in timpul deplasarii.

Rechemare in service la Ford: doua milioane de masini sunt afectate

Ford are probleme pe unele modele si a decis sa efectueze o rechemare in service. Sunt vizate peste doua milioane de vehicule vandute in ultimii ani. Constructorul american Ford, care detine o.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 10% pana la peste 390 milioane lei in primul trimestru din 2020: Despagubirile platite - 192 milioane lei, in crestere cu 4,4%

Vanzarile Allianz-Tiriac Asigurari au avansat cu 10% in primul trimestru din 2020 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si au depasit 393 milioane de lei, a anuntat joi asiguratorul. in aceeasi perioada compania spune ca a platit clientilor si tertilor pagubiti despagubiri de peste 192 milioane de lei, cu 4,4% mai mult fata de aceeasi perioada din 2019. in pofida cresterii daunalitatii, profitul operational a inregistrat un avans de peste 43% fata de primul trimestru din 2019, pe fondul unei discipline riguroase a costurilor operationale si a mixului de portofoliu.

Omnicredit a plasat in piata peste 12 milioane de euro in primul an de lansare

La un an de la lansarea platformei Omnicredit, peste 3. 000 de firme au conturi deschise pentru a profita de facilitatile oferite, anunta compania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )