Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ford renunta la 680 de angajati la Craiova, mai bine de o cincime din personal. Compania promisese o productie de 350.000 de masini pe an

Adevărul Adevărul,
Ford renunta la 680 de angajati la Craiova, mai bine de o cincime din personal. Compania promisese o productie de 350.000 de masini pe an

Producatorul auto Ford va renunta la 680 de angajati de la Craiova, din totalul de aproximativ 3. 200 de angajati ai uzinei, compania lansand in acest scop un program de incetare voluntara a contractelor individuale de munca, urmand sa efectueze concedieri in lipsa inscrierilor. continuă pe Adevărul

Ford Romania renunta la 680 angajati. Daca nu pleaca voluntar, vor fi concediati

Ford Romania va renunta din 2015 la 680 de angajati, acestia avand posibilitatea sa aplice pentru plecare voluntara sau sa fie concediati. In cazul in care aleg sa plece voluntar, ei primesc intre 16 si 24 salarii compensatorii, in functie de vechime, iar in cazul in care nu se vor strange 680 de oameni care sa vrea sa plece, Ford va demara un program de evaluare individuala si vor fi concediati oameni din sectoarele uzinei unde exista un surplus, a declarat pentru 0-100. ro Ana Maria Timis, directorul de comunicare al Ford Romania.

FOTO Ford va disponibiliza 680 de angajati de la uzina din Craiova

Compania Ford a implememntat un nou program de disponibilizari voluntare. 680 de angajati vor parasi fabrica pana la sfarsitul acestui an.

Cand isi poate intra Klaus Iohannis in DREPTURI. Cererile pe care le-a facut au de asteptat mai bine de o luna

Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, insa are de asteptat mai bine de o luna pana va incepe sa-si exercite functia. Cu toate acestea el a facut deja mai multe solicitari, atat catre.

Loredana Groza divorteaza? Mai bine nemaritata, decat nefericita sau Artista rupe tacerea

Loredana Groza si producatorul Andrei Boncea sunt casatoriti de mai bine de 16 ani, se afiseaza foarte rar impreuna si.

Ford renunta la aproximativ 20% dintre angajati de la Craiova

Constructorul american Ford va renunta la 680 de angajati de la Craiova, din totalul de aproximativ 3. 200 de angajati ai uzinei, si lanseaza in acest scop un program de incetare voluntara a contractelor.

Iohannis cere Guvernului sa vina cu bugetul pe 2015 in Parlament: Cu cat mai repede, cu atat mai bine

Presedintele ales Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni, sa vina cu bugetul in Parlament, explicand, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Tot legat de semnalul dat de romani, invit Guvernul in Parlament cu.

De Revelion, se vand mai bine vacantele scumpe decat cele ieftine

Romanii nu cauta ofertele ieftine de Revelion, ci aleg in primul rand hotelurile de patru stele, atat in tara, cat si in strainatate, in timp ce vara se bat pe ofertele speciale si pe pachetele cat mai ieftine, a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )