Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ford Romania are un nou director general, Valerio Brenciaglia. Zoltan Brassai face un salt urias la Ford Europa

Hotnews Hotnews,
 Ford Romania are un nou director general, Valerio Brenciaglia. Zoltan Brassai face un salt urias la Ford Europa

Ford Romania Compania Nationala de Vanzari CNV) are un nou director general incepand cu 1 aprilie, in persoana italianului Valerio Brenciaglia 45 ani), inlocuindu-l pe ungurul Zoltan Brassai, care face un pas urias la Ford Europa, in postul de Brand Director Large Cars, Product Marketing pe scurt, directorul gamei de masini mari a Ford: Mondeo, S-MAX, Galaxy, Mustang, GT si linia cu aspiratii premium Vignale. continuă pe Hotnews

Ford Romania are din aprilie un nou director general. Constructorul american facea concedieri la Craiova la inceputul anului

Ford Romania are de la 1 aprilie un nou director general, Valerio Brenciaglia, care l-a inlocuit pe Zoltan Brassai, acesta alaturandu-se echipei Ford Europa.

Ford Romania are un nou director general

Compania Nationala de Vanzari Ford Romania are, de la 1 aprilie, un nou director general, Valerio Brenciaglia. El il va inlocui pe Zoltan Brassai, informeaza Mediafax.

Ford Romania are un nou director general. Zoltan Brassai pleaca la Ford Europa

Ford Romania are un nou director general, pe italianul Valerio Brenciaglia 45 de ani), care il inlocuieste pe Zoltan Brassai, dupa ce acesta a fost cooptat in echipa Ford Europa, in calitate de brand director - Large Cars.

Gefco Romania are un nou director general

Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director general, Jerome Chevrolet, care preia aceasta pozitie de la Christophe de Korver.

GEFCO Romania are un nou Director general

GEFCO Romania, filiala locala a Grupului GEFCO, companie din sectorul logistic, anunta numirea lui Jerome Chevrolet in pozitia de Director general, inlocuindu-l pe Christophe de Korver, arata un comunicat remis azi redactiei.

Valerio Brenciaglia este, de la 1 aprilie, noul Director General al Ford Romania

Ford anunta astazi ca Valerio Brenciaglia 45 de ani) preia conducerea Ford Romania - Compania Nationala de Vanzari, inlocuindu-l astfel pe Zoltan Brassai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )