Libnet.ro
UNICEF

17:15

Formula 1: Motivul incredibil pentru care Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore

Hotnews Hotnews,
 Formula 1: Motivul incredibil pentru care Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandvis, care s-a prins de aripa fata a monopostului sau, informeaza motorsport. com. continuă pe Hotnews

Motivul sfasietor pentru care Anca Pandrea nu va merge la inmormantarea lui Ducu Darie. Asta l-a intristat si pe Iura!

Anca Pandrea a primit pe 18 septembrie vestea care a intristat-o vesnic. Dupa ce marea sa iubire s-a stins din viata, soarta i l-a rapit si pe fiul cel vitreg. Multi oameni nu au inteles motivul pentru care aceasta nu-i va fi alaturi lui Ducu in ziua in care va fi condus pe ultimul drum, .

Andreea Balan a recunoscut ce relatie are, de fapt, cu tatal ei! Motivul real pentru care Sandel Balan a venit la nunta

Semn ca sangele apa nu se face, Sandel si Andreea Balan au ingropat de tot securea razboiului si au revenit la relatii normale. Tatal artistei continua sa-i trimita mesaje cu idei care ar putea sa o ajute in cariera. Care este cu adevarat relatia dintre cei doi, din perspectiva vedetei? Blondina a vorbit pe larg, .

Motivul incredibil pentru care zeci de pasageri au pierdut avioanele. Vremea a fost favorabila, iar aeronavele nu au avut probleme tehnice

Pasagerii unei curse aeriene Suceava-Bucuresti au avut, vineri dimineata, neplacuta surpriza sa nu poata face check-in-ul in aerogara Aeroportului Stefan cel Mare, din Salcea, judetul Suceava. Cei mai afectati au fost pasagerii care voiau sa ia alte avioane din Capitala ca sa ajunga in strainatate si care au pierdut cursele externe.

Motivul incredibil pentru care un zbor American Airlines a fost anulat: Doi pasageri musulmani au folosit toaleta

Un zbor al companiei American Airlines a fost anulat, saptamana trecuta, dupa ce membrii echipajului nu s-au simtit in siguranta sa calatoreasca cu doi pasageri musulmani, dupa ce unul dintre acestia a folosit toaleta avionului si a tras apa de doua ori, scrie Digi24. ro.

VIDEO Cine sunt fratii cazuti in gol dintr-un bloc din Baia Mare. Motivul incredibil pentru care unul dintre ei a vrut sa se sinucida

Un barbat de 38 de ani din Baia Mare a murit, iar fratele sau este in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce au cazut de la etajul V al unui bloc de locuinte. Se pare ca unul dintre cei doi frati a dorit sa isi puna capat zilelor din cauza datoriilor acumulate, iar cel mai mic a vrut sa il salveze, insa a cazut si el in gol de la aproximativ 15 metri.

Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama. Ce a prezentat acesta institutiei

In timp ce alti candidati la alegerile prezidentiale nici macar nu s-au mai prezentat la BEC, candidatura lui Viorel Catarama a fost invalidata de institutie. Din ce motiv? Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama Viorel Catarama si-a depus miercuri dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central BEC), iar acesta a fost .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Motivul pentru care Florentin Pandele renunta la candidatura la Presedintie

Primarul orasului Voluntari Florentin Pandele renunta la candidatura la Presedintie, pentru a nu-i face rau sotiei sale, Gabriela Firea, implicata in campania PSD. Am fost intotdeauna un om loial unor valo.

Motivele pentru care femeile sunt mult mai fericite alaturi de un barbat urat. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu

Un studiu realizat de catre o echipa de specialisti de la Universitatea de Stat din Florida arata faptul ca femeile sunt mai fericite alaturi de barbatii mai urati la capitolul fizic, decat cei care arata.

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier aduce amenzi colosale! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )