Libnet.ro
UNICEF

08:30

Formula 1: Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

B1 B1,
Formula 1: Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Campionul mondial en titre, pilotul german Sebastian Vettel de la echipa Red Bull), a castigat duminica Marele Premiu al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, informeaza Agerpres. Aceasta este a treia victorie. continuă pe B1

Formula 1 Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata pe circuitul de la Suzuka. Vettel a fost urmat de brazilianul Felipe Massa ) si de japonezul Kamui Kobayashi Sauber), ultimul aflat la primul podium din cariera, chiar in fata propriilor suporteri.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 desfasurata pe circuitul de la Suzuka. Vettel a fost urmat de brazilianul Felipe Massa ) si de japonezul Kamui Kobayashi Sauber), ultimul aflat la primul podium din cariera, chiar in fata propriilor suporteri. Pe locul patru s-a situat britanicul Jenson Button McLaren-Mercedes), urmat de coechipierul sau Lewis Hamilton, in timp ce .

Formula 1: Sebastian Vettel, primul pe grila de start al MP al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a fost cel mai rapid in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, care au avut loc, sambata, pe circuitul de la Suzuka, si va pleca de pe prima.

Sebastian Vettel a castigat MP al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata pe circuitul de la Suzuka.

LIVE Marele Premiu al Japoniei - Cum arata grila de start

Onlinesport. ro transmite, duminica diminteata in direct de la ora 9:00, Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka. Cursa conteaza ca a 15-a etapa in calendarul sezonului 2012. Vedeti mai jos cum arata grila de start.

Vettel castiga in Japonia si pune mare presiune pe Alonso la general

Germanul Sebastian Vettel nu a avut nicio emotie, duminica, in Marele Premiu al Japoniei, cursa pe care a castigat-o de o maniera categorica. Victoria echipierului de la Red Bull a fost dublata si de abandonul lui Fernando Alonso, in urma caruia diferenta dintre cei doi la general s-a strans la doar patru puncte in favoarea spaniolului de la . Felipe Massa a terminat pe doi si a obtinut primul podium dupa doi ani, iar Kamui Kobayashi a bifat primul podium al carierei in fata propriilor suporteri.

Toata lumea din familia noastra, filmul lui Radu Jude, a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr

Regizorul Radu Jude a castigat prestigiosul premiu Bayard dOr, la Festivalul de film francofon de la Namur, Belgia, cu filmul . Toata lumea din familia noastra. Romanul a fost marele castigator, primind.

Vettel, avertizat in Japonia

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a primit un avertisment deoarece l-a incomodat pe spaniolul Fernando Alonso ) in timpul calificarilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, cursa in care va porni duminica din pole position.

LIVE Calificarile Marelui Premiu al Japoniei (Sambata, ora 8:00)

Lupta pentru titlul mondial in Formula 1 este tot mai apriga si germanul Sebastian Vettel pune presiune pe liderul Fernando Alonso. Un nou episod din duelul celor doi va fi in direct, sambata dimineata, de la ora 8, cand sunt programate calificarile Marelui Premiu al Japoniei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3271 seconds )