Libnet.ro
UNICEF

00:07

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. MRU va primi un post de prim-vicepresedinte

Adevărul Adevărul,
Forta Civica fuzioneaza cu PDL. MRU va primi un post de prim-vicepresedinte

Partidul Forta Civica va fuziona prin absorbtie cu PDL, decizia urmand sa fie validata astazi de conducerea democrat-liberala. Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, va ocupa functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timp ce alti cinci oameni din echipa sa vor primi posturi de vicepresedinti. continuă pe Adevărul

Forta Civica fuzioneaza cu PDL

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. Decizia a fost luata de Biroul Politic National al formatiunii. in cadrul sedintei decisive au fost si cateva abtineri, potrivit B1 TV.

Forta Civica fuzioneaza cu Partidul Democrat Liberal: Absorbtia urmeaza sa fie aprobata miercuri de conducerea PDL

Forta Civica fuzioneaza cu PDL. Decizia a fost luata de Biroul Politic National al formatiunii. in cadrul sedintei decisive au fost si cateva abtineri, potrivit B1 TV. Fuziunea prin absorbtie urmeaza sa.

Ce a negociat MRU din fuziunea Forta Civica - PDL

Mihai Razvan Ungureanu ar putea sa primeasca o functie de prim-vicepresedinte al PDL, in urma fuziunii prin absorbtie a Partidului Democrat-Liberal cu Forta Civica, formatiunea condusa de fostul premier, informeaza postul B1 TV.

Vasile Blaga: Forta Civica va fuziona prin absortie cu PDL. Mihai Razvan Ungureanu va fi prim-vicepresedinte al PDL

Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca Forta Civica, condusa de Mihai Razvan Ungureanu, va fuziona prin absortie cu PDL. Seful PDl a mentionat ca Ungureanu va obtine o functie de prim-vicepresedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )