Libnet.ro
UNICEF

01:05

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului. continuă pe Ziarul Bursa

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului.

Forte Partners anunta investitii de 100 milioane euro in revitalizarea zonei centrale a Bucurestiului

Proiectul Matei Millo, in valoare de 40 de milioane de euro, si proiectul Tandem, cu o valoare de piata de 65 milioane de euro, sunt doua cladiri de birouri care vor revitaliza si vor moderniza zona centrala a Bucurestiului.

Forte Partners a obtinut certificarea BREEAM pentru proiectul de spatii de birouri Matei Millo si incepe lucrarile la cladirea Tandem

Forte Partners, companie controlata de catre omul de afaceri Geo Margescu, dezvolta in Capitala proiectul cladirii de spatii de birouri Matei Millo, in valoare de 40 de milioane de euro, in cazul caruia a obtinut certificarea BREEAM Excellent. De.

Noul proprietar al combinatului de la Galati anunta investitii de 200 de milioane de euro. Ce alte schimbari s-ar putea produce

Managementul combinatului de la Galati va analiza in urmatoarele 100 de zile situatia economico-financiara a colosului siderurgic, dar si starea tehnica a capacitatilor de productie. Provocarile pentru Liberty Steel sunt pretul energiei electrice si lipsa fortei de munca calificate.

Ferme din Teleorman, 5 milioane Euro finantare privata

O firma din judetul Teleorman, care spune ca gestioneaza mai multe ferme pe terenuri agricole de 2. 800 de hectare, in principal in regim ecologic, a primit, luni, o investitie de 5 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe. ro.

Primaria Capitalei vrea sa aloce peste 3 milioane de euro pentru cladirea in care se afla Club A

Primaria Capitalei, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Lucrarilor cu Risc Seismic AMRCCRS), a lansat o licitatie de 14,62 milioane lei 3,08 milioane euro) pentru a consolida cladirea din Strada Blanari nr. 14, unde se afla si Club A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )