Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fortele americane din nordul Siriei au primit ordinul sa paraseasca aceasta tara

Adevărul Adevărul,
Fortele americane din nordul Siriei au primit ordinul sa paraseasca aceasta tara

Cei aproximativ 1. 000 de militari americani desfasurati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi aceasta tara, a declarat luni un oficial american de rang inalt, care a solicitat anonimatul, pentru AFP. continuă pe Adevărul

Fortele americane din nordul Siriei au primit ordinul de a parasi tara (responsabil american)

Cei circa 1. 000 de soldati americani amplasati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi tara, a declarat luni pentru AFP un oficial american care a preferat sa-si pastreze anonimatul.

Pentagonul confirma ca fortele americane din Siria s-au aflat sub focul artileriei turce

Pentagonul a confirmat vineri ca trupele americane aflate in nordul Siriei au intrat sub focul artileriei turce si a solicitat Ankarei sa-si sisteze toate operatiunile care ar putea forta fortele SUA sa intreprinda imediat actiuni defensive, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Situatia din nordul Siriei devine dramatica. SUA isi retrag toti militarii pentru ca risca sa se trezeasca intre doua focuri

Statele Unite sunt pregatite sa evacueze aproximativ 1. 000 de militari din nordul Siriei, a spus seful Pentagonului, Mark Esper. Un oficial american a declarat ca situatia din nord-estul Siriei se deterioreaza rapid si a confirmat ca fortele pro-turce intre care se numara si extremisti au avansat pe autostrada M4 si au stabilit mai multe puncte de control. Fortele poarta uniforme ale Fortelor Democrate Siriene SDF) si ucid civili pe autostrada.

Turcia, pe cale sa infrunte noi sanctiuni economice americane, dupa interventia militara din nordul Siriei: Masurile pregatite de SUA sunt in lucru la toate nivelurile

Administratia Trump este pe punctul de a introduce sanctiuni economice impotriva Turciei, dupa ofensiva turcilor in nordul Siriei, in ceea ce pare a fi un ultim avantaj pe care Washingtonul il are asupra Ankarei,.

SUA retrag circa 1000 de militari din nordul Siriei

Secretarul american al apararii, Mark Esper, a anuntat duminica retragerea a circa 1000 de militari .

SUA se pregatesc sa retraga toti militarii ramasi in nordul Siriei, in timp ce fortele turce si aliatii lor au preluat controlul asupra orasului Tell Abyad Familiile jihadistilor francezi din Siria fac apel la guvernul francez sa ii repatrieze de urgent

Statele Unite sunt pregatite sa evacueze aproximativ 1. 000 de militari din nordul Siriei, a spus seful Pentagonului, Mark Esper, in timp ce fortele turce si aliatii au cucerit duminica orasul de granita Tell Abyad, unde Ankara a lansat o ofensiva impotriva militiei kurde. De asemenea, autoritatile kurde au anuntat ca 800 de apropiati ai ISIS au evadat din inchisorile pazite de fortele kurde. Peste 150 de persoane au murit, inclusiv 50 de civili, iar aproape 130. 000 de oameni au fost evacuati. De asemenea, ar fi fost ucis si un politician kurd. Presedintele turc Tayyip Erdogan spune ca stirile despre evadarile strainilor afiliati ISIS sunt dezinformari.

Fortele americane au primit ordin sa paraseasca nordul Siriei

Cei aproximativ 1. 000 de militari americani desfasurati in nordul Siriei au primit ordinul de a parasi aceasta tara, a declarat, luni, un ofricial american de rang inalt, care a solicitat anonimatul, pentru AFP.

Francois Hollande cere suspendarea Turciei din NATO

Francois Hollande propune suspendarea Turciei din NATO, dupa ce aceasta a initiat o ofensiva militara in nordul Siriei. El a mai cerut actiuni urgente pentru oprirea ofensivei turcesti. Kurzii au fost si sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )