Libnet.ro
UNICEF

15:15

A fost adoptat proiectul Zile libere pentru parinti! Cine va sta acasa cand se inchid scolile

Playtech Playtech,
A fost adoptat proiectul Zile libere pentru parinti! Cine va sta acasa cand se inchid scolile

Bucurie mare pentru parinti! Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care angajatorii sunt obligati sa le ofere angajatilor cu copii dreptul de a sta acasa cu cei mici, in conditiile in care scolile vor fi inchise sau in cazul altor situatii speciale. Legea merge la promulgare Joi a fost adoptata de catre Camera Deputatilor, . continuă pe Playtech

Subiectele zilei: Culisele retragerii lui Citu. Orban nu l-a lasat sa fie premier; A fost adoptat proiectul zile libere pentru parinti cand scolile se inchid in situatii speciale

Ziare. com: Reactii la cald, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Iresponsabilitate, ridicol si rusine - cuvintele cheie * Ziarul de Iasi: Restrictii in spitalele iesene * Stirile ProTV: Romanii au golit rafturile farmaciilor. Ce medicamente au cumparat * Gazeta de Sud: Dolj: Doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Proiectul de lege care obliga angajatorii sa acorde zile libere platite parintilor care nu au cu cine sa-si lase copiii, cand se inchid scolile, retrimis la comisie

Proiectul de lege care obliga angajatorii sa acorde zile libere platite parintilor care nu au cu cine sa-si lase copiii in situatia in care scolile se inchid, aflat pe ordinea de zi a sedintei de marti a Camerei Deputatilor, a fost retrimis la Comisia de Munca pentru analiza. Acesta va reveni in plen, pentru discutii, saptamana viitoare. Decizia are loc in contextul in care scolile sunt inchise in perioada 11-22 martie, pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, iar mai multi parinti spun ca nu au cu cine sa-si lase copiii. Mai mult, ca sa mearga la munca, parintii ii lasa pe cei mici in grija bunicilor, crescand riscurile pentru categoria afectata cel mai mult de noul coronavirus.

Ce sa faci sa asimilezi mai bine vitamina C! Sfaturi de la Ela Craciun pentru parinti si copii!

In aceasta perioada in care sanatatea noastra este amenintata de viroze si virusuri sezoniere, este foarte important sa avem un sistem imunitar puternic pentru a putea face fata provocarilor. Vitamina C stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la citactrizarea mai rapida a ranilor.

Parintii vor primi zile libere platite in cazul inchiderii scolilor din cauza unor situatii extreme

Angajatorii vor fi obligati sa acorde zile platite unuia dintre parinti, in cazul in care autoritatile iau decizia inchiderii scolilor in contextal unor situatii extreme. Un proiect de lege in acest.

Violeta Alexandru recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parinti

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Jurnalistii care au fost in ultimele zile la PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testati

PNL a anuntat, vineri, ca toti toti jurnalistii care au fost in ultimele zile la sediul PNL, la Parl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )