Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost aleasa cea mai buna destinatie turisticadin lume din 2018

Antena3 Antena3,
A fost aleasa cea mai buna destinatie turisticadin lume din 2018

Portugalia a fost realeasa Cea mai buna destinatie turistica din lume pentru al doilea an consecutiv la gala World Travel Awards, desfasurata sambata seara la Lisabona, relateaza EFE. Anul trecut, Portug. continuă pe Antena3

Neagu si Pintea lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista in 2018

Cristina Neagu 30 de ani) are sansa de a fi aleasa a treia oara cea mai buna handbalista a anului, in sondajul realizat pe site-ul handball-planet. com. Juriul portalului, care organizeaza pentru al.

Doua romance lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista a lumii

Finalul de an ar putea aduce un nou trofeu important in vitrina sportului romanesc, dupa ce doua handbaliste tricolore au fost nominalizate pentru titlul de cea mai buna jucatoare din 2018.

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori. Ingrediente: 2-3 kg varza acra in functie de cata varza preferati printre sarmalute), 600 g carne.

Neagu si Pintea lupta pentru titlul de cea mai buna handbalista in 2018. Ambros Martin poate fi cel mai bun antrenor

Cristina Neagu 30 de ani) are sansa de a fi aleasa a treia oara cea mai buna handbalista a anului, in sondajul realizat pe site-ul handball-planet. com.

Reteta COZONAC de Craciun, fara framantare. Cea mai buna reteta cozonac

Una dintre cele mai dificile etape ale prepararii unui cozonac este, probabil, framantarea aluatului. Dar daca v-am spune ca exista o reteta care nu necesita framantare? Pai, chiar exista.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana perfecta si Sarbatori minunate! E cea mai buna perioada pentru Fecioare

Ultima saptamana completa din decembrie aduce bucurie pentru trei dintre semnele zodiacale. Iata despre cine este vorba. HOROSCOPTAUR- Incepi sa vezi lumea in adevaratele ei culori si iti.

RETETA OUA UMPLUTE de Craciun. Clasica si delicioasa, cea mai buna RETETA DE OUA UMPLUTE

Nu stim despre voi, dar noua ne plac la nebunie ouale umplute si nu concepem masa de Craciun fara ele. Asa ca ne-am gandit sa impartasim si cu voi o reteta clasica si delicioasa de oua umplute.

RETETA DE CRACIUN. Cum sa faci cea mai buna piftie de porc

Niciun Craciun nu poate exista fara celebra piftie sau racitura. Pentru o reteta ca la carte, avem nevoie de -1/2 jumatate de cap de porc; - 250 g carne macra; - 4 picioare de.

Reteta de Craciun. Cum se prepara cea mai buna turta dulce de casa

Reteta de Craciun. Un desert care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun este turta dulce. Reteta de Craciun. Ingrediente 350 grame de faina tip 650 un.

Cozonaci de casa. Cea mai buna reteta pentru cozonacii romanesti

Nu este sarbatoare fara aroma vanilata care invaluie casa. Cozonacul este o prajitura traditionala romaneasca care se pregateste de Craciun. Iata o reteta pentru cozonaci de casa deliciosi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )