Libnet.ro
UNICEF

21:45

A fost alerta in Galati. Barbat fugit din izolare, prins de politisti intr-un microbuz plin cu pasageri

Antena3 Antena3,
A fost alerta in Galati. Barbat fugit din izolare, prins de politisti intr-un microbuz plin cu pasageri

Un cetatean bulgar a fugit din izolare din Galati si a bagat in alerta un oras intreg. continuă pe Antena3

12 bucuresteni au fugit din izolare si s-au ales cu dosar penal

Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 a deschis o ancheta in cazul a 12 persoane care nu au fost gasite la adresele de domiciliu, pe raza Sectorului 4 din Bucuresti, unde se aflau in izolare.

Autoritatile sunt in alerta! Un barbat suspect de coronavirus a fugit astazi din spitalul Matei Bals

Ultima ora! Un barbat internat la spitalul de boli infectioase Matei Bals este dat in urmarire de Politia Capitalei. Potrivit ultimelor informatii, barbatul era suspect de coronavirus si urma sa fie testat. UPDATE: Testele prelevate barbatului inainte de a parasi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru inseamna ca barbatul nu este purtator .

CORONAVIRUS. Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit din spitalul Galati

Unii romani nu inteleg riscul infectarii cu noul coronavirus Covid-19. La Galati, marti seara, s-a deplasat la un hotel din municipiul Galati, unde li s-a sesizat ca o persoana acuza simptome similare celor de.

Alerta intr-o comuna din Suceava: Un barbat intors din Belgia si confirmat cu coronavirus s-a plimbat liber aproape doua saptamani si s-a intalnit cu cel putin 100 de oameni

Un barbat dintr-o comuna din judetul Suceava intors din Belgia a fost confirmat cu coronavirus, iar localnicii sunt in alerta pentru ca acesta s-ar fi plimbat prin sat timp de aproape doua saptamani si s-ar fi intalnit cu cel putin 100 de oameni, inclusiv la intruniri religioase. Familia barbatului acuza autoritatile ca nu le-au spus ca trebuie sa se izoleze si ca situatia poate exploda in comuna pentru ca s-au intors multi localnici care lucrau in Belgia, scrie Monitorul de Suceava.

Caz revoltator in Suceava: Un barbat intors din Belgia si confirmat cu noul coronavirus s-a plimbat doua saptamani si s-a intalnit cu cel putin 100 de oameni

Apar tot mai multe cazuri care dovedesc o inconstienta iesita din comun, in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Un barbat in varsta de 56 de ani din comunca suceveana Bosanci, s-ar fi plimbat.

Care a fost ultima dorinta a actritei din Fram, ursul polar. Ce le-a spus Carmen Galin apropiatilor

Dorinta lui Carmen Galin de a fi inmormantata cu discretie va fi respectata intocmai. Astfel ca, la ceremonia de inhumare, vor fi prezente doar patru persoane. Nici macar membrii familiei sale nu stiu toate detaliile inmormantarii. Detalii tinute secret Nici colegii de breasla nu stiu foarte multe despre detaliile inmormantarii. Acestea sunt pastrate cu sfintenie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )