Libnet.ro
UNICEF

20:30

Au fost alocate aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla

Hotnews Hotnews,
 Au fost alocate aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla

In editia 2014 a programului Rabla au fost rezervate aproape 10. 000 de tichete dintre cele 17. 000 bugetate, ministrul Mediului declarandu-se foarte multumit de mersul programului si de efectele pe care le-a avut introducerea tichetelor electronice. Ministrul Korodi se declara increzator ca tichetele se vor epuiza in septembrie - octombrie, inainte de data oficiala de incheiere a programului. continuă pe Hotnews

Aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla au fost deja alocate

Un numar de 9. 897 de tichete au fost rezervate, pana in prezent, in Programul Rabla din acest an, echivalentul a circa 60% din totalul alocat, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Attila Korodi, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, citat de sursele de presa.

Doua treimi din tineri se angajeaza dupa varsta de 24 de ani

Aproape doua treimi dintre tineri au semnat primul lor contract de munca dupa varsta de 24 de ani, potrivit unui sondaj realizat de catre Studio Moderna, companie specializata in Marketing Direct in Romania si in Europa Centrala si de Est.

Raport: Doua treimi din fabricile auto construite pana in 2020 vor fi amplasate in Asia

Doua treimi, respectiv 67 din cele 102 de noi fabrici auto anuntate ca vor fi construite in perioada 2013 - 2020 la nivel global vor fi in Asia, in vreme ce Europa inca sufera din cauza capacitatii de productie auto excedentare, arata datele unui raport realizat de PwC.

PwC: Doua treimi din fabricile auto ce se vor construi in 2013-2020 vor fi in Asia

67 dintre cele 102 noi fabrici auto anuntate ca vor fi construite in perioada 2013-2020 la nivel global vor fi in Asia, arata raportul How to be No. 1: Facing future challenges in the automotive industry realizat de echipa Autofacts a PwC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )