Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta in urma unui flagrant

Hotnews Hotnews,
 Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara cand barbatul e prins in flagrant, el avand deja o condamnare pentru trafic de influenta. continuă pe Hotnews

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara.

Arges: Fost agent SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prin in flagrant ca lua 500 de lei mita de la o femeie pentru a interveni ca aceasta sa fie angajata la MAE, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Fost angajat SRI, prins in timp ce lua SPAGA

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE.

Constanta: Un militar de la o unitate de invatamant superior, retinut pentru trafic de influenta

Un plutonier adjutant de la o unitate de invatamant superior din Constanta a fost retinut de procurori ai Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti pentru trafic de influenta. Acesta ar fi.

O romanca a fost arestata in Italia pentru trafic de droguri

O menajera romanca a fost arestata in Italia dupa ce anchetatorii au facut la ea acasa o importanta captura de droguri. Au gasit in casa femeii de 53 de ani heroina si cocaina in valoare de 100 de mii de.

Robbie Williams da in judecata un fost angajat, care la randul sau ii actionase in instanta pe artist si sotia sa pentru hartuire sexuala

Robbie Williams da in judecata un fost angajat, care ii chemase in instanta pe artist si sotia acestuia, pentru hartuire sexuala, informeaza B1 TV. Sotii Williams il acuza pe fostul angajat ca intra.

Gorj: Ion Fugaru, fost viceprimar in Carbunesti, retinut pentru evaziune fiscala cu produse de panificatie

Fostul viceprimar al orasului Targu-Carbunesti, Ion Fugaru, cunoscut om politic si de afaceri, a fost retinut luni pentru 24 de ore, sub acuzatia de evaziune fiscala cu produse de panificatie, potrivit.

Barbat in varsta de 91 de ani, pus sub acuzare pentru trafic de cocaina

Un chirurg pensionar in varsta de 91 de ani a fost pus sub acuzare pentru import de cocaina, in Australia, informeaza site-ul postului ABC News. Victor Twartz, in varsta de 91 de ani, din Sydney, a fost eliberat.

Medic din Brasov retinut pentru luare de mita. Cerea 900 de lei pentru o operatie

Un medic ortoped din Brasov a fost retinut dupa ce ar fi conditionat actul medical. Acesta ar fi cerut 900 de lei pentru o operatie. Nu era prima data cand medicul lua bani. in urma cu aproximativ o luna,.

Un barbat in varsta de 91 de ani e acuzat pentru trafic de cocaina

Barbatul a fost oprit de autoritatile vamale australiene pe 8 iulie, atunci cand ofiterii ar fi descoperit 27 de pachete de sapun ce contineau cocaina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )