Libnet.ro
UNICEF

12:30

A fost asasinat la scurt timp dupa ce a iesit din inchisoare. Mafiotul nu a mai avut nicio sansa. Toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere

Antena3 Antena3,
A fost asasinat la scurt timp dupa ce a iesit din inchisoare. Mafiotul nu a mai avut nicio sansa. Toata scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere

Un mafiot in varsta de 39 de ani a fost impuscat mortal la scurt timp dupa ce a iesit din puscarie. Alexander Zhestokov, liderul temutei grupari mafiote Zapsibokvskie, a organizat o petrecere dupa. continuă pe Antena3

Dupa catastrofa din GRECIA, un alt INCENDIU devastator socheaza LUMEA: Mai multi pompieri si-au pierdut viata

Un nou incendiu socheaza intreaga lume, dupa tragedia din Grecia. Nordul Californiei este cuprins de flacari devastatoare, care au cauzat evacuarea a mii de persoane. in lupta cu incendiul, doi.

REVOLTATOR! O nava cu migranti se afla pe mare de doua saptamani, dupa ce 4 tari au refuzat primirea lor. in scurt timp vor ramane FARA MANCARE...

Refugiatii par sa nu mai fie doriti nicaieri. O nava cu 40 de migranti la bord, printre care si doua femei insarcinate, pluteste pe mare de doua saptamani, dupa ce autoritatile din patru tari au.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

A murit cea mai batrna persoana din lume. Familia a descris-o ca fiind o zeita

Chiyo Miyako, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, a anuntat Guinness World Records. Femeia care traia in Japonia a trecut in nefiinta la scurt timp dupa ce recordul sau de longevitate fusese confirmat.

EVADARE in masa din iNCHISOARE: PESTE 160 de detinuti sunt in LIBERTATE! Alerta MAXIMA

E stare de alerta in nord-vestul Camerunului unde peste 160 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare. Iadul s-a dezlantuit in momentul in care aproximativ 50 de persoane inarmate au deschis focul asupra.

Cand a fost ultima data testata psihologic politista din Gorj care si-a omorat mama si copilul

Politista din Gorj, care si-a impuscat mortal mama dupa care s-a sinucis, a fost testata psihologic ultima data in luna mai anul trecut, inainte de a intra in concediu maternal, anunta Inspectoratul General.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi luna august, dupa vijeliile din iulie

Sefa sectiei de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea in luna august, dupa ce in luna iulie, inundatiile au afectat toata tara. Nu e exclus sa avem si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )