Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un fost capitan din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra, condamnat la ani grei de inchisoare pentru spionaj favoarea Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Un fost capitan din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra, condamnat la ani grei de inchisoare pentru spionaj favoarea Ucrainei

Un fost ofiter din cadrul Flotei ruse la Marea Neagra a fost condamnat marti la 14 ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de spionaj in favoarea Ucrainei, in peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Rusia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Boiko Borisov: Marea Neagra trebuie sa fie un loc pentru turism, nu pentru razboaie

Intotdeauna am fost de parere si am afirmat ca Marea Neagra ar trebui sa fie un loc pentru turism si afaceri, a declarat premierul Bulgariei, Boiko Borisov, despre criza dintre Rusia si Ucraina in Marea Azov, potrivit Novinite, citat de Rador.

Turcia construieste o noua baza militara navala la Marea Neagra

Turcia a inceput construirea unei noi baze militare navale la Marea Neagra, aceasta fiind amplasata in jurul orasului Trabzon, din nord-estul Turciei, potrivit ministerului turc al Apararii. Baza militara.

Turcia mai construieste o baza militara navala la Marea Neagra

Ministerul turc al Apararii a inceput construirea unei noi baze militare navale la Marea Neagra in jurul orasului Trabzon, din nord-estul Turciei.

Replica dura a lui Igor Dodon, dupa ce a fost suspendat din nou

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost suspendat din nou luni, iar Curtea Constitutionala l-a desemnat pe Andrian Candu pentru a exercita interimatul functiei in vederea promulgarii a cinci legi pe care.

Astazi la prnz are loc sedinta CSAT, probabil se va discuta despre tensiunile dintre Rusia si Ucraina la Marea Neagra

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti la ora 13. 00, pe ordinea de zi fiind planul de inzestrare a armatei si alte tematici de actualitate din domeniul securitatii nationale. Sedinta are loc in contextul in care, acum o saptamana, ministrul Apararii a declarat, dupa audierea sa in Parlament, ca problema tensiunilor dintre Rusia si Ucraina ar putea fi abordata in urmatoarea reuniune a Consiliului.

Cutremur in M.A:I.: Seful Politiei Capitalei fost schimbat din functie si va fi cercetat disciplinar (VIDEO)

Decizie dura ininteriorul Ministerului de Interne! Chestorul Ioan Buda, comandantatul Politiei Romane, a decis inlocuirea din fruntea Politiei Capitalei a lui Mihai Marius Voicu. Astfel, Buda a inaintat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )