Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fost consilier al ministrului Constantin Nita, condamnat la inchisoare cu executare, pentru dare de mita

România Liberă România Liberă,
Fost consilier al ministrului Constantin Nita, condamnat la inchisoare cu executare, pentru dare de mita

Un fost membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al ministrului Energiei Constantin Nita, Ioan Mihaila, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita privind vanzarea de energie, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Barbatul care a injunghiat in mall un tanar, condamnat la inchisoare cu executare

Florin Dragusin, in varsta de 21 de ani, din Craiova, a fost condamnat la trei ani si zece luni de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor, port fara drept de cutit si tulburarea ordinii si linstii publice.

Ioan Mihaila, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita privind vanzarea de energie, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Dosarul Mita la Hidroelectrica. Ioan Mihaila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

Fost consilier al lui Ponta: Premierul i-ar fi pregatit lui George Maior functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Fostul consilier al lui Victor Ponta, deputatul Radu Popa, a declarat ca in PSD circula informatia ca Victor Ponta i-a pregatit lui George Maior functia de presedinte al Consiliului National al PSD, functie pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )