Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fost consilier prezidential: Jocul lui Klaus Iohannis se complica

B1 B1,
Fost consilier prezidential: Jocul lui Klaus Iohannis se complica

Jocul presedintelui Klaus Iohannis devine si mai complicat dupa demisia lui George Maior de la conducerea SRI, considera fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu. in. continuă pe B1

Bogdan Dragoi, fost consilier prezidential si fost ministru al finantelor, candideaza in Consiliul de Administratie al SIF 1

Bogdan Dragoi, fostul consilier prezidential pe economie si fost ministru al Finantelor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, candideaza pentru un post de administrator in Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF 1), potrivit listei publicate pe site-ul societatii.

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi candideaza in CA al SIF1

Bogdan Dragoi, fostul consilier prezidential pe economie si fost ministru al Finantelor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, candideaza pentru un post de administrator in Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF1), potrivit listei publicate pe site-ul societatii.

Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Un nou nume este vehiculat pentru echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis. Potrivit Ziare. com fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu ar putea fi numit consilier de stat pe probeme de Siguranta.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

Generalul de brigada Ioan Bas, seful ISU Bihor a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Generalului de brigada Ioan Bas i-a fost acordat Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu insemn pentru militar. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu prilejul Zilei Unirii, mai multe decrete de decorare a unor conducatori din cadrul MAI, printre ei numarandu-se si seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana al judetului Bihor.

Discursul lui Klaus Iohannis, de la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor: Sa nu traim cu iluzia ca atunci a fost usor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor, ca in spatele unitatii si solidaritatii unei natiuni trebuie sa stea responsabilitatea fiecaruia, dar mai cu seama a clasei politice.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Klaus Iohannis viziteaza luni depozitele de arhiva ale CNSAS de la Popesti Leordeni

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, luni, depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) de la Popesti Leordeni. Anuntul in acest sens a fost transmis, sambata,.

Klaus Iohannis: Consensul inseamna renuntarea la interese particulare pentru a construi mari proiecte

Aflat la Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a tinut un discurs in care cuvintele de ordine au fost solidaritate, unire si consens. El .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )