Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost curier din Turcia risca 18 ani de inchisoare pentru ca a scuipat pe o pizza inainte sa o livreze. Cum a fost descoperit

Hotnews Hotnews,
 Un fost curier din Turcia risca 18 ani de inchisoare pentru ca a scuipat pe o pizza inainte sa o livreze. Cum a fost descoperit

Un procuror turc a solicitat joi pana la 18 ani de inchisoare pentru un fost curier, acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Universitatea Craiova, invinsa de Zaglebie Lubin in penultimul amical din Turcia

Universitatea Craiova a fost invinsa, joi, cu scorul de 3-0, de echipa Zaglebie Lubin locul 10 in prima liga din Polonia), in penultimul meci amical din cadrul stagiului din Turcia.

Vasile Popa, fost sef la Parchetul Bihor, condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce a batut palma cu infractorii

Vasile Constantin Popa, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Instanta suprema la sase ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost acuzat de mai multe fapte de coruptie. Decizia este definitiva.

Andreea Pavel are 18 ani si a disparut de acasa de mai bine de o saptamana. Tanara a fost vazuta ultima data la unchiul ei (FOTO)

O tanara in varsta de 18 ani, din municipiul Roman, este cautata de politisti dupa ce mama sa a anuntat autoritatile despre disparitia ei, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, agentul Dimitrie Mocanu.

Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia in timp ce iesea de la biserica. Ce se intampla acum cu femeia

Un fost actor al Teatrului Fantasio din Constanta este in vizorul autoritatilor, dupa ce si-a atacat sotia in timp ce aceasta iesea de la biserica. Ce s-a intamplat cu femeia si care era relatia lor de cuplu de dinainte de incident? Un fost actor din Constanta si-a atacat sotia Un fost actor al Teatrului Fantasio .

Procurorii turci cer condamnarea la 18 ani de inchisoare a uui curier care a scuipat pe pizza livrata unui client

Sanctiune drastica ceruta de procurorii din Turcia pentru un barbat care a scuipat pe pizza pe care urma sa o livreze unui client! Acestia cer ca fapta barbatului sa fie pedepsita de instanta cu pana la 18.

Fostul prim-procuror al Parchetului Bihor, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare. Cum si-a santajat prietenii magistrul Vasile Popa

Fostul prim procuror al Parchetului Bihor, Vasile Popa, a fost condamnat definitiv miercuri, 22 ianuarie, intr-un dosar al DNA in care era acuzat, printre altele, desantaj si coruptie. Initial, magistratul fusese achitat pentru toate infractiunile, mai putin de santaj.

ASTA DA, DIETA! Cum a reusit Irina Reisler sa SLABEASCA 50 de kilograme si sa se mentina asa de aproape 18 ani (FOTO)

Are 45 de ani si 55 de kilograme, dar la 28 de ani cantarea 100! Irina Reisler a impresionat o tara intreaga cand a reusit sa dea jos 50 de kilograme intr-un an.

Stirile ProTV: Cine este primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie se intoarce dupa gratii. Asta dupa ce barbatul, acum in varsta de 53 de ani, ar fi batjocorit o adolescenta pe care ar fi ajuns chiar sa o santajeze.

Stirile ProTV: O fetita din SUA, eroina la sase ani. Cum si-a salvat parintii din incendiu

La doar sase ani, o fetita din Statele Unite este o adevarata eroina. Madalyn a fost singura din familia ei care a simtit miros de fum, in miez de noapte.

Primul caz de coronavirus chinez in SUA. Pacientul a fost spitalizat din precautie, dar momentan se regaseste intr-o stare buna

Autoritatea pentru preventia bolilor din SUA a raportat, marti, primul caz de coronavirus pe teritoriul american. Este vorba despre un cetatean din Washington, care s-a imbolnavit in urma unei calatorii in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )