Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Antena3 Antena3,
De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta tv Magda Vasiliu a reamintit intr-o postare motivul pentru care Andrei Gheorghe a fost dat afara de la PRO FM. Sunt batran. Mi s-a reprosat asta. La Pro FM la greu! Probabil au. continuă pe Antena3

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, [].

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

Andrei Gheorghe a murit. Cum a invatat-o jocul increderii pe o prietena

Andrei Gheorghe a murit. Jurnalista Ana Maria Caia, o buna prietena a realizatorului radio-tv, povesteste un episod emotionant cu Gheorghe. Eram intr-o noapte acasa la Andrei, acum cinspe ani, beam dintr-o.

Andrei Gheorghe lasa radioul romanesc putin mai tacut

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost gasit decedat in casa. in anii de activitate, el a marcat radioul romanesc, si intr-o oarecare masura televiziunea, ca niciun alt realizator. Decesul lui Andrei Gheorghe a fost declarat pe 19 martie, dupa ora 22. Conform informatiilor date publicitatii la miezul noptii, Gheorghe era mort [].

Andrei Gheorghe a murit: Politia va deschide un dosar de moarte suspecta in acest caz

Andrei Gheorghe a fost gasit decedat luni seara in baia locuintei sale. Potrivit primelor informatii, trupul neinsufletit ar fi fost descoperit de o persoana care avea grija de apartament. Politia.

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost gasit decedat ieri seara, dupa ora 22:00, la domiciliul sau din localitatea Voluntari, informeaza News. ro.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul Mihaelei Radulescu: imi pare rau, prietene...

Mihaela Radulescu este teribil afecata dupa ce a auzit de moartea lui Andrei Gheorghe. Vedeta a transmis un mesaj pe retelele de socializare in care isi exprima regretul pentru pierderea fostului.

Eram bulibasa! Care a fost primul salariu al lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Primul meu salariu a fost 1. 600 de lei, ai.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )