Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fost deputat, condamnat pentru profanare de morminte

România Liberă România Liberă,
Fost deputat, condamnat pentru profanare de morminte

Judecatoria Braila a mentinut sentinta initiala pentru Metin Cerchez: un an de inchisoare cu suspendare. Fostul deputat al minoritatii turce din Romania, Metin Cerchez, a fost condamnat, vineri, de Judecatoria Braila, la un an de inchisoare cu suspendare, pentru profanare de morminte. De fapt, instanta a mentinut prima sentinta, anuntata in 2012, la care inculpatul a facut recurs. Procesul a ajuns la Curtea de Apel Galati, de unde a fost retrimis la Judecatoria Braila. Nici de data aceasta insa hotararea nu este definitiva, ea putand fi de asemenea atacata la Curtea de Apel. continuă pe România Liberă

Fost parlamentar de Constanta din partea minoritatii turce, Metin Cerchez, condamnat de Judecatoria Braila pentru profanare de morminte

Judecatoria Braila l-a condamnat, vineri, 12 decembrie, pe Metin Cerchez, fost deputat de Constanta din partea minoritatii turce, la o pedeapsa de 1 an de inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Fost deputat PDL, condamnat la 1 an cu suspendare pentru conflict de interese

Stelian Ghita-Eftemie fost deputat PDL intre 2008 si 2012) a fost condamnat, saptamana trecuta, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-ar fi favorizat ginerele sa obtina foloase materiale de peste 100. 000 lei, informeaza un comunicat al parchetului instantei supreme PICCJ).

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor, potrivit careia, in timpul arestului la domiciliu, primarul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )