Libnet.ro
UNICEF

11:15

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Playtech Playtech,
A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o []. continuă pe Playtech

Cel mai nou CUPLU din showbiz: Catalin Cazacu impreuna cu o PREZENTATOARE de la Kanal D la mare (FOTO)

Catalin Cazacu, campion la motociclism, fost concurent de seama la Exatlon si prezentatorul emisiunii Cash Taxi de la Kanal D a inceput o frumoasa relatie de dragoste cu prezentatoarea Stirilor Kanal D, Ilinca.

Cine a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Este vorba de cel mai iubit cantaret din Romania...

Zvonurile spun ca regretata artista Ionela Prodan s-ar fi iubit cu Ion Dolanescu, desi au trecut cinci ani de la moartea cantaretului. Astfel, desi solista a negat, exista voci care sustin, in continuare,.

Cel mai nou cuplu din showbiz: Catalin Cazacu de la EXATLON se iubeste cu o prezentatoare TV (FOTO)

Catalin Cazacu de la Exatlon a facut publica relatia cu prezentatoarea Stirilor Kanal D, frumoasa Ilinca Obadescu. Ilinca e o femeie extraordinara. Nu am avut nicio intentie sa ne ascundem, acum ne aflam la.

Cercetatorii au descoperit cele mai vechi culori din lume

Cercetatorii de la Australian National University au descoperit recent cele mai vechi culori, provenite din pigmenti extrasi din Africa. Dr. Nur Gueneli, de la ANU, a declarat ca pigmentii au fost extrasi din sisturi negre marine din bazinul Taoudeni. Acesta se afla in zona Mauritaniei si a Africii de Vest. Pigmentii descoperiti acum sunt cu [].

Povestea celui mai mic caine din lume. La nastere incapea intr-o lingurita

Miracle Milly, un caine din rasa Chihuahua, detine doua recorduri mondiale. Milly este cel mai mic caine din lume, dar si cel mai clonat. Cercetatorii au realizat 49 de clone, caini identici cu aceasta micu.

Nokia X6: cel mai frumos telefon al finlandezilor iese din China

Nokia X6 este cel mai impresionant telefon al celor de la Nokia. Dupa ce a fost subiectul mai multor zvonuri, s-a lansat in luna mai a acestui an in China. La momentul respectiv, nu era foarte clar daca va mai ajunge si in alte colturi ale lumii. Deja de cativa ani, foarte multi producatori de [].

Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Graficienii si persoanele care depind de o acuratete sporita a culorilor afisate pe ecran se pot orienta catre noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, desi pretul e prohibitiv. in cazul in care erai in cautarea unui monitor de top si banii nu sunt o problema, exista foarte multe [].

Tomac (PMP): Daddy-Dragea si-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut Romania vreodata

Daddy-Dragnea si-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania vreodata, a declarat presedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus ca europenii nu vor intelege de ce romanii au acceptat.

CM 2018 Selectionerul Belgiei, dupa victoria cu Brazilia: Sunt omul cel mai mndru de pe Pamnt

Spaniolul Roberto Martinez, selectionerul Belgiei, si-a exprimat satisfactia pentru victoria echipei sale in fata Braziliei 2-1), vineri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmand ca sunt omul cel mai mandru de pe Pamant.

Cum sa prepari CEA MAI BUNA inghetata din patru ingrediente

In aceasta perioada a anului, cel mai cautat desert este inghetata. Daca nu vrei sa mai consumi inghetata din comert poti prepara foarte rapid, la tine acasa, acest desert. Pentru asta ai nevoie doar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )