Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Antena3 Antena3,
A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita. continuă pe Antena3

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

Oradea a avut, in 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara

Municipiul Oradea a avut, in anul 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara, de 12%, fata de anul 2017, a declarat Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea si Regiune APTOR).

Australia: Cea mai mare evacuare a populatiei din ultimii 45 de ani, din cauza unor cicloane gemene

Cicloane gemene care se apropie de Vestul Australiei si de Teritoriul de Nord au fortat cea mai mare evacuare de la Ciclonul Tracey din 1974, locuitorii care decid sa ramana fiind sfatuiti sa se adaposteasca si sa fie atenti la alertele de urgenta, informeaza The Guardian.

Sondaj INSCOP: Armata si Biserica, in topul institutiilor in care romanii au cea mai mare incredere. Jandarmeria si Politia, in crestere

1% dintre romani au incredere mare si foarte mare in Armata, in timp ce pe locul al doilea se afla Biserica, cu 55. 1%, in crestere fata de ultimele doua sondaje. Pe plan international, pe primele doua pozitii ale topului se afla NATO, cu 52. 4%, respectiv Uniunea Europeana, cu 49.

Test de cultura generala despre animalele subacvatice. Care este cea mai mare specie de crocodil?

Va propunem un test de cultura generala despre animale subacvatice. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

IOAN DENES: Bugetul pentru investitii al MAP din 2019, cel mai mare din ultimii 10 ani

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat astazi, la Babeni, in judetul Valcea, ca anul acesta suma alocata din bugetul ministerului pentru investitii se ridica la peste 500 de milioane de lei, fiind cea mai mare suma directionata in acest sens in ultimul deceniu.

Economist:Romania poate intra intr-o criza mai mare decat cea din 2008. Taxa pe harnicie nu e spre binele romanilor, e o fenta politica

Noua forma a OUG 114, care impoziteaza bancile in functie de cota de piata, stimuland sectorul atat in mod pozitiv, cat si negativ, poate duce la exagerarea creditarii, adica sa se dea foarte multi bani cu risc mare si dobanda mica, ceea ce va conduce la o criza mai mare decat cea declansata in 2008 de SUA.

ONU o contrazice pe Viorica Dancila. Coruptia, o sursa mai mare de NEFERICIRE pentru romanii decat veniturile

Populatia Finlandei este, din nou, cea mai fericita din lume, ea fiind urmata de cea a Danemarcei, Norvegiei, Islandei, Olandei si Elvetiei, se arata in datele World Happiness Report conceput de.

VIDEO Cea mai spectaculoasa arteziana din judet intra in functiune. Au fost facute ultimele probe tehnice

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din municipiul Deva a fost testata la sfarsit de saptamana, pentru a fi pusa din nou in functiune.

Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )