Libnet.ro
UNICEF

01:05

Au fost desemnati castigatorii Topului Jurnalistii Anului 2016 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Au fost desemnati castigatorii Topului Jurnalistii Anului 2016 VIDEO

Clubul de presa din Chisinau, alaturi de Centrul pentru Jurnalism Independent si Comitetul pentru Libertatea Presei au premiat vineri, 16 decembrie, jurnalistii anului 2016, in cadrul Galei Anuale a Clubului de Presa, editia a XXII-a. continuă pe Adevărul

TOP: cele mai bune filme de business ale anului 2016

De la filme fantastice, la drame si documentare, oamenii au mers frecvent la cinematografe anul acesta. Iata care sunt cele mai bune filme de business ale anului 2016, potrivit Inc. com.

Retrospectiva anului 2016 in moda: de la cea mai sexy aparitie pe covorul rosu la vedete care au intrat in rol de modele si designeri FOTO VIDEO

Anul 2016 se apropie de final lasand in urma evenimente notabile in moda. Printre cele mai importante se numara introducerea conceptului see-now buy-now, laitmotivul Saptamanilor Modei, dar si instalarea unei femei in pozitia de director de creatie a legendarului brand Dior, in persoana Mariei Grazia Chiuri, schimbare care a insemnat destramarea cuplului pofesional format timp de 17 ani cu Pierpaolo Piccioli, la Valentino.

Rolling Stone: Cele mai proaste filme al anului 2016. Suicide Squad, pe primul loc

Lungmetrajul Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad, regizat de David Ayer, a fost desemnat de revista Rolling Stone drept cel mai prost film al anului, intr-un top care cuprinde zece pelicule, intre care se numara Aliatul/.

Cum a reusit Mozart sa-i surclaseze pe Beyonce si Kanye West in topul celor mai multe CD-uri vandute in 2016 VIDEO

In vremurile pe care le traim, numele artistului care a vandut cele mai multe CD-uri in 2016 ar putea parea uimitor. Nu, nu este nici Beyonce si nici Kanye West, ci este cel mai mare compozitor al secolulului XVIII. Da, ati citit bine!.

Top: Cele mai frumoase momente ale anului 2016

Am ajuns in al treilea an la sfarsitul caruia ma uit cu placere in urma si rememorez cele mai frumoase momente pe care le-am trait intr-o sala de spectacol.

Craciunul Scriitorilor de la Avangarda 22. Vor fi acordate premii de excelenta in cultura bacauana si titlul de scriitor al anului 2016

Unul dintre putinele evenimente organizate la Bacau, dedicat exclusiv oamenilor de cultura,va avea loc sambata, 17 decembrie, la Hotel Decebal. Manifestarea Craciunul Scriitorilor de la Avangarda 22 este organizata de Fundatia Culturala Georgeta si Mircea Cancicov, care va acorda premii de excelenta scriitorilor impreuna cu Asociatia Familia Lecca pentru Promovarea Culturii. Intrarea la eveniment este libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )