Libnet.ro
UNICEF

22:00

Au fost desemnati cei trei candidati la functia de procuror european

Antena3 Antena3,
Au fost desemnati cei trei candidati la functia de procuror european

Daniel Horodniceanu, Catalin-Laurentiu Borcoman si Claudiu Dumitrescu sunt cei trei candidati desemnati de Ministerul Justitiei pentru functia de procuror european. Potrivit unui comunicat transmis Agerpres. continuă pe Antena3

News Alert. Au fost desemnati cei trei candidati la functia de procuror european

Daniel Horodniceanu, Catalin-Laurentiu Borcoman si Claudiu Dumitrescu sunt cei trei candidati desemn.

Ministerul Justitiei a selectat cei trei candidati pentru functia de procuror european; doi dintre ei au fost respinsi de Tudorel Toader

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri seara, ca au fost selectati cei trei candidati din partea Romaniei pentru functia de procuror european, fiind vorba despre Catalin-Laurentiu Borcoman, Constantin-Claudiu Dumitrescu si Daniel-Constantin Horodniceanu. Doi dintre acestia au participat si la procedura de selectie organizata de fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, fiind respinsi.

Cei trei candidati selectati pentru functia de procuror european: Catalin Borcoman, Constantin Dumitrescu si Daniel Horodniceanu Lista va fi trimisa Consiliului Uniunii Europene - UPDATE

Procurorii Catalin Borcoman, Constantin Dumitrescu si Daniel Horodniceanu au fost desemnati de Comisia de selectie a Ministerului Justitiei drept cei trei candidati pentru functia de procuror european, care vor fi inclusi in lista pe care ministrul Ana Birchall o va transmite Consiliului Uniunii Europene, a anuntat miercuri institutia. Doi dintre procurorii selectati - Daniel Horodniceanu si Catalin Borcoman - au sustinut interviurile pentru acest post si cu fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, care i-a respins, fara explicatii, si a reluat procedura.

Ministerul Justitiei a anuntat cei trei candidati propusi pentru functia de procuror european: Cine sunt Catalin Borcoman, Constantin Dumitrescu si Daniel Horodniceanu (FOTO)

Cei trei candidati pe care Romania ii va propune pentru functia de procuror european sunt Catalin-Laurentiu Borcoman, Constantin-Claudiu Dumitrescu si Daniel-Constantin Horodniceanu, se arata intr-un comunicat.

O, DOAMNE! Ela Craciun trece printr-o DRAMA CUMPLITA! Toti cei trei copii ai ei au BOALA asta: Se agraveaza

Dezvaluiri emotionante in showbizul romanesc! Ela Craciun a marturisit ca, la scurt timp dupa nastere, toti cei trei copii ai ei au dezvoltat dermatita atopica, potrivit CanCan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )