Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un fost director CIA vorbeste despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Playtech Playtech,
Un fost director CIA vorbeste despre OZN-urile bizare din videourile Pentagonului

Intr-un nou interviu, fostul director al CIA, John Brennan, care a lucrat sub conducerea lui Obama timp de patru ani, s-a confruntat cu clipurile in care apar OZN-urile din arhiva Pentagonului,. continuă pe Playtech

VIDEO VLAD STOICHITESCU: Nimeni nu vorbeste despre asigurarea riscului cibernetic

Nimeni nu vorbeste despre asigurarea riscului cibernetic, desi chiar reprezentanti ai autoritatilor publice si ai companiilor private vorbesc despre rezilienta, arata Vlad Stoichitescu, Head of Tehnology Risks Division la Otto Broker.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SECURITATEA CIBERNETICA VLAD STOICHITESCU, HEAD OF TECHNOLOGY RISKS DIVISION OTTO BROKER: Nimeni nu vorbeste despre asigurarea riscului cibernetic

Nimeni nu vorbeste despre asigurarea pentru riscul cibernetic, desi chiar reprezentantii autoritatilor publice si ai companiilor private au vorbit in conferinta despre rezilienta, a spus Vlad Stoichitescu, Head of Technology Risks Division la Otto Broker.

Fost director adjunct al Autoritatii Rutiere trimis in judecata, fiind acuzat ca nu a demisionat desi era condamnat intr-un dosar de coruptie

Fostul director general adjunct al Autoritatii Rutiere Romane ARR) Alin Iulian Tucmeanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat ca nu a demisionat din functie, desi fusese condamnat definitiv pentru complicitate la date de mita, avand si interdictia de a ocupa o functie publica. El a fost condamnat in aprilie 2019 si a ramas in functia de la RAR pana in octombrie 2020.

Prof. Dr. Viorel Alexandrescu, fost director al Institutului Cantacuzino din Capitala: SARS-CoV-2 este un virus care a batut toate recordurile. Nu este facut in laborator. Natura poate sa creeze monstri

Prof. Dr. Viorel Alexandrescu, fostul director al Institutului Cantacuzino din Bucuresti, actual sef al Centrului National de Referinta pentru Gripa, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca noul.

Retrospectiva cinematografica 2020: Tot ce trebuie sa stii despre premierele amanate din cauza pandemiei VIDEO

Pandemia de COVID-19 de anul acesta a provocat haos la Hollywood, numeroase premiere mult asteptate fiind amanate, in conditiile in care lansarea in cinematografe nu a mai putut avea loc din cauza restrictiilor impuse la nivel mondial pentru a opri raspandirea virusului.

Anuntul momentului de la ING despre banii tai din cont: e interzis sa ai asa sume la banca

Spre finalul anului, ING Bank a venit cu un anunt important pentru clienti. in mare parte, vestile vizeaza sumele de bani din conturi, dar si ce poti face cu cardurile tale. Noile vesti de la.

EMANUEL UNGUREANU: Un fost tortionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, reclama ca un fost tortionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca de catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )