Libnet.ro
UNICEF

09:00

A fost eliberat dupa 30 de ani de inchisoare. Primul lucru pe care l-a facut afara a socat o lume intreaga

Antena3 Antena3,
A fost eliberat dupa 30 de ani de inchisoare. Primul lucru pe care l-a facut afara a socat o lume intreaga

Un barbat care si-a petrecut ultimii 30 de ani in puscarie, pentru crima, a facut un gest socant, la doar doua zile dupa ce a fost eliberat. in anul 1984, pe cand avea doar 15 ani, Steven Pr. continuă pe Antena3

Caz bizar, solutionat dupa 30 de ani: Ucisa de fosta amanta a sotului/ Criminala s-a deghizat in clovn

Politia din Virgina a arestat o femeie care a ucis-o pe viitoare sotie a fostului sau amant. Sheila Keen Warren s-ar fi imbracat in clovn si ar fi omorat-o pe Marlene Warren acum aproape 30 de ani. Ofiterii au catalogat cazul drept bizar, potrivit BBC.

Caz bizar, solutionat pe baza probelor ADN dupa 30 de ani: Ucisa de fosta amanta a sotului/ Criminala s-a deghizat in clovn

Politia din Virgina a arestat o femeie care a ucis-o pe sotia fostului sau amant pentru a se casatori ulterior cu acesta. Sheila Keen Warren s-ar fi imbracat in clovn si ar fi omorat-o pe Marlene Warren acum aproape 30 de ani. Ofiterii au catalogat la acea data cazul drept bizar, potrivit BBC.

Cererea de revizuire a dosarului in care Nicusor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare va fi rejudecata de Tribunalul Constanta

Cererea de revizuire a dosarului in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu va fi rejudecata de Tribunalul Constanta, dupa ce instanta a admis apelul acestuia, avocatul acestuia precizand ca acum cererea va fi solutionata pe fond, dupa ce in primul caz a fost judecata admisibilitatea acesteia, informeaza News. ro.

Orasul misterios care a fost descoperit dupa 2.000 de ani! Totul a plecat de la cateva fotografii ale CIA din anii 60

Arheologii irakieni au descoperit un oras misterios care, timp de mai mult de 2. 000 de ani, a fost considerat pierdut. Descoperirea uriasa a fost posibila cu ajutorul unor drone trimise intr-o zona.

Ilie Carabulea ar putea fi eliberat conditionat. Omul de afaceri a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Omul de afaceri Ilie Carabulea, condamnat in iunie la cinci ani de inchisoare in dosarul ASF-Carpatica, ar putea fi eliberat conditionat dupa trei luni de detentie in Penitenciarul.

Barbatul din Soroca care si-a incendiat concubina gravida, condamnat la 15 ani de inchisoare

Un locuitor al raionului Soroca a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca si-a incendiat concubina gravida. Potrivit Procuraturii din Soroca, in noiembrie 2016, fiind in stare de ebrietate, barbatul s-a luat la cearta cu victima pe motiv de gelozie. in urma conflictului, acesta a stropit-o pe concubina cu combustibil si a incendiat-o.

Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CET Govora. Care este principala acuzatie

Judecatorii de la Curtea Suprema l-au condamnat pe Dan Sova la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora.

Curtea Suprema a respins cererea de revizuire a condamnarii lui Munaf la 10 ani de inchisoare pentru terorism

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea prin care Mohammad Munaf solicita revizuirea condamnarii sale la 10 ani inchisoare pentru terorism in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak.

Dupa 10 ani, Gina Pistol a pozat din nou goala. Nimic vulgar, nimic de prost gust - FOTO

Gina Pistol a pozat nud pentru o revista celebra, insa a spus ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie, dupa ce a refuzat ofertele de acest gen timp de mai bine de zece ani, potrivit.

Dupa 15 ani intr-o stare vegetativa, un implant l-a facut pe un barbat sa planga din nou

Cand am vazut o lacrima pe obraz, a fost . emotionant. A fost . , spune Angela Sirigu, director al Institutului de Stiinte Cognitive - Marc Jeannerod, Lyon, care a lucrat pentru acest moment mai mult de cinci ani. Cercetarea ei se concentreaza pe intelegerea functiilor diferitelor regiuni ale creierului, in special rolul cortexului parietal, considerat a fi vital pentru constienta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2609 seconds )