Libnet.ro
UNICEF

21:15

De ce a fost eliminat Estul de pe lista cu functii cheie din Uniunea Europeana?

Hotnews Hotnews,
 De ce a fost eliminat Estul de pe lista cu functii cheie din Uniunea Europeana?

E greu de spus daca e vorba chiar de un demers explicit de izolare a Europei de Est sau este mai degraba rezultatul unui cumul de factori si jocuri de culise in cursul unor negocieri complicate si tensionate. Macron si Merkel, folosindu-l ca paravan pe Donald Tusk, au reusit sa scoata Estul Uniunii Europene in afara Uniunii Europene, se plingea intr-o postare pe Facebook fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, proaspat ales vicepresedinte al influentei Comisii de Afaceri Europene din Parlamentul European. intr-un moment in care UE avea nevoie mai mult ca oricand de solidaritate si politicieni care sa accelereze procesele de integrare, Merkel si Macron trag o linie groasa intre Vechea Europa si Estul Uniunii Europene. Din pacate, ideologul acestei izolari a Estului, tanarul Macron, isi exerseaza viziunea catastrofala pe seama viitorului Uniunii Europene, in conditiile in care el nu este capabil sa-si reformeze propria tara, a continuat el. continuă pe Hotnews

Argentina, locul trei la Copa America. Messi a fost eliminat!

Echipa Argentinei a obtinut locul trei la editia din acest an a Copa America dupa ce a trecut de Chile, formatia in fata careia pierduse la 11 metri ultimele doua finale.

Masinile electrice trebuie sa se auda: ce spune legea din Uniunea Europeana

Orice masina electrica achizitionata in Uniunea Europeana trebuie sa emita un sunet similar cu un motor. Noua regula intra in vigoare de astazi, 8 iulie. Se discuta de cativa ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )