Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Dan Voiculescu, detalii despre boala. Cine e cunoscutul doctor care l-a ingrijit (VIDEO)

B1 B1,
A fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Dan Voiculescu, detalii despre boala. Cine e cunoscutul doctor care l-a ingrijit (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost eliberat din inchisoare, marti, la aproape 3 ani de cand a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA. Acesta se afla internat la Spitalul Universitar. continuă pe B1

A fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Dan Voiculescu, detalii despre boala de care sufera (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost eliberat din inchisoare, marti, la aproape 3 ani de cand a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA. Acesta se afla internat la Spitalul Universitar.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu. De ce nu a fost internat intr-un spital-penitenciar

Dan Voiculescu a fost dus, vineri seara, de urgenta, la Spitalul Universitar din Capitala. Omul de afaceri ar fi suferit o ocluzie intestinala. Persoana mentionata a acuzat o stare de rau si s-a.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu! OPERATIA si SENTINTA ar putea veni in aceeasi zi

Dan Voiculescu, aflat de vineri la Spitalul Universitar din Capitala, unde ar fi ajuns de urgenta din cauza unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri nu a fost inca operat, starea acestuia fiind aceeasi,.

Dan Voiculescu, prima declaratie dupa decizia de eliberare: Mi-au fost furati trei ani din viata, acesti trei ani nu mi-i va da nimeni inapoi

Dan Voiculescu a facut prima declaratie dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

Dan Voiculescu, declaratie dupa decizia de eliberare: Prejudiciul va fi demontat in justitie

Dan Voiculescu a dat primele declaratii dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

Dan Voiculescu, la iesirea din Spitalul Universitar: Mi-au fost furati trei ani din viata / Nu exista niciun prejudiciu, decizia va fi demontata de justitie

Dan Voiculescu a plecat marti dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, din Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde fusese internat pentru ocluzie intestinala, afirmand ca a pierdut trei ani din viata pe care nu ii mai poate recupera nici daca va fi inchis Traian Basescu.

Instanta ar urma sa decida definitiv, astazi, daca omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa decida definitiv, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. in prima instanta, decizia a fost de eliberare conditionata a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar surse medicale au declarat pentru News. ro ca este posibil ca el sa fie externat in cursul acestei zile.

Dan Voiculescu nu a fost inca operat

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat sub paza la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat. Asa anunta surse medicale citate de Mediafax, potrivit carora starea mogulului este aceeasi.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat

Omul de afaceri Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar din Capitala, nu a fost inca operat, starea acestuia fiind aceeasi, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale.

VIDEO. Dan Voiculescu va fi eliberat din puscarie, dupa ce a executat numai o treime din pedeapsa primita in dosarul ICA: Cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa imi dea 20 de ani. Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din vi

Fondatorul Antena 3, Dan Voiculescu, va fi eliberat conditionat, dupa ce a efectuat trei ani din pedeapsa de 10, in dosarul ICA. Din cauza unor probleme de sanatate, el a fost internat la Spitalul Universitar. La externare, el a sustinut ca este nevinovat si ca a pierdut trei ani din viata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )