Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in lacrimi. Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
A fost FINALUL: Oana Lis a izbucnit in lacrimi. Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are in continuare mari probleme de sanatate dupa ce, anul trecut, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul primar al Bucurestiului. continuă pe B1

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

ADIO, totul s-a sfarsit, OANA LIS este iN LACRIMI: Care e ULTIMA DORINTA a lui VIOREL LIS dupa MOARTE...

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie si de atuncinu si-a mai revenit complet. intr-un moment de sinceritate, el i-a marturisit sotiei sale de ce se teme cel mai mult dupa ce va.

S-a sfarsit... Din pacate,e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Oana Lis si Viorel Lis au mari probleme. MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FACUT ANUNTUL GALERIE FOTO) Starea de sanatate a fostului edil este una precara: merge.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in showbiz: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut parte de o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )