Libnet.ro
UNICEF

13:15

A fost gasit vinovatul pentru gafa istorica de la gala Oscar 2017: Se simte absolut oribil! Ce i-ar fi distras atentia celui care a gresit FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
A fost gasit vinovatul pentru gafa istorica de la gala Oscar 2017: Se simte absolut oribil! Ce i-ar fi distras atentia celui care a gresit FOTO VIDEO

Reprezentantii PricewaterhouseCoopers, compania care numara voturile ce stabilesc castigatorii premiilor Oscar de peste 83 de ani, au anuntat ca au identificat vinovatul pentru gafa istorica din finalul galei Oscar 2017, cand a fost anuntat un alt invingator la principala categorie Cel mai bun film. continuă pe Adevărul

S-a gasit vinovatul pentru gafa uriasa de la Oscaruri: Compania Pricewaterhouse Coopers, care s-a ocupat de procesul de votare, a inmanat gresit plicul prezentatorilor (VIDEO)

Gafa de proportii la editia a 89-a a premiilor Oscar. Castigatorul premiului pentru cel mai bun film a fost anuntat gresit. Prezentatorul a citit de pe un carton gresit castigatorul.

Gafa ISTORICA la Oscar. La La Land, desemnat cel mai bun film al anului 2016. Actorii au fost nevoiti sa coboare de pe scena

Gala premiilor Oscar 2017 si-a gasit castigatorii. Cele mai bune productii si cei mai buni actori au fost rasplatiti cu cele mai ravnite statuete din lume. Nu totul a fost, insa, roz. Un.

Gafa ISTORICA la Oscar. La La Land, desemnat cel mai bun film al anului 2016. Actorii au fost nevoiti sa coboare de pe scena (VIDEO)

Gala premiilor Oscar 2017 si-a gasit castigatorii. Cele mai bune productii si cei mai buni actori au fost rasplatiti cu cele mai ravnite statuete din lume. Nu totul a fost, insa, roz. Un.

PricewaterhouseCoopers: Vinovatul principal pentru gafa de la finala galei Oscar este un contabil care publica mesaje pe Twitter

Un contabil care era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter a reusit sa anihileze procedura meticuloasa aflata in spatele anuntarii premiului pentru cel mai bun film al anului, duminica seara, la cea de-a 89-a gala a premiilor Oscar, cand musicalul La La Land a fost anuntat castigator, desi adevaratul invingator - care a fost anuntat dupa cateva minute - era drama Moonlight, au anuntat luni seara reprezentantii PricewaterhouseCoopers PwC), relateaza News. ro, citand Reuters.

Prima reactie a lui Trump dupa ce a fost atacat din toate partile la gala Oscar 2017: de ce crede presedintele Americii ca s-a produs gafa de proportii de la final

Organizatorii Oscar 2017 inca isi bat capul incercand sa afle cum a fost posibila gafa monumentala de la sfarsitul ceremoniei de duminica, dar presedintele american Donald Trump sustine ca are deja raspunsul, declarand ca eroarea s-a produs pentru ca elita de la Hollywood era prea ocupata sa-l critice si sa se amuze pe seama lui.

PricewaterhouseCoopers si-a cerut scuze pentru gafa de la gala Oscar: Vom investiga incidentul

PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupa de numaratoarea voturilor membrilor Acadamiei de film americane, si-a cerut scuze pentru gafa stanjenitoare de la sfarsitul galei Oscar, cand premiul pentru cel mai bun film i-a fost acordat lungmetrajului La La Land, in locul adevaratului castigator - Moonlight, informeaza The Guardian. In plus, compania a anuntat ca incidentul va fi investigat.

Ilfov: Un barbat a fost gasit decedat in Balta Pipera din Voluntari, unde a cazut dupa ce gheata s-a spart

Un barbat a fost gasit decedat in Balta Pipera din orasul Voluntari, intr-o zona in care gheata era sparta, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Gafa istorica de la Oscar 2017, asemanatoare cu cea de la Miss Universe (VIDEO)

Gafa uriasa de la decernarea premiilor Oscar 2017, cand prezentatorul a anuntat in mod eronat castigatorul trofeului pentru cel mai bun film, aminteste de cea de la Miss Universe. in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )