Libnet.ro
UNICEF

13:30

A fost gasita cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi

Antena3 Antena3,
A fost gasita cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi

Anchetatorii au gasit cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings prabusit la 24 martie in Alpii francezi, a anuntat joi procurorul din Marsilia, citat de Le Parisien. A doua cutie neagra. continuă pe Antena3

A fost gasita cea de a doua cutie neagra a avionului GermanWing prabusit in Alpii francezi

Procurorul Parchetului din Marsilia care se ocupa de investigarea prabusirii avionului companiei low-cost GermaWings in Alpii francezi a declarat ca anchetatorii au gasit si cea de-a doua cutie neagra a aeronavei Airbus A320, informeaza Le Parisien.

A doua cutie neagra a avinonului prabusit s-ar putea sa nu fie gasita niciodata. Cine a facut aceasta declaratie

A doua cutie neagra a avionului care a fost prabusit ar putea sa ramana negasita, sustine managerul companiei Lufthansa. Kay Kratky a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca avariile ar putea fi.

A fost descoperita a doua cutie neagra a avionului Airbus A320 prabusit in Franta

A doua cutie neagra a avionului Airbus A320 al companiei low-cost Germanwings prabusit in 24 martie, in Alpii francezi, a fost descoperita joi, a anuntat procurorul orasului Marsilia sudul Frantei), potrivit AFP.

Prabusirea zborului A320: A fost descoperita a doua cutie neagra

A fost descoperita a doua cutie neagra a avionului Airbus A320 al companiei germane low-cost Germanwings, care s-a prabusit in Alpii francezi la sfarsitul lunii martie, a anuntat justitia franceza, citata de AFP.

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata / Presa locala vorbeste despre datorii la banci si un control al ANAF, Fiscul neaga si acuza comportamentul mass-mediei care se foloseste de dramele unor persoane

O femeie din Baia Mare a fost gasita spanzurata miercuri intr-o boxa a unui complex comercial din Baia Mare. Presa locala si o parte a presei centrale speculeaza ca femeia in varsta de 42 de ani s-ar fi sinucis din cauza datoriilor mari pe care le avea la banci dar si a unui control al ANAF, in timp ce Fiscul dezminte informatia si arata cu degetul spre presa.

Atlantida a fost GASITA pe Terra. Datele EXACTE, oferite de un specialist in IT

Legende, conspiratii, mister - sunt doar cateva din cuvintele care ar descrie tot ce se crede despre Atlantida - o civilizatie inghitita de ape, pe care insa, nimeni nu a gasit-o, dar care a fost mentionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )