Libnet.ro
UNICEF

11:46

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

B1 B1,
Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe. continuă pe B1

Haos pe aeroportul Otopeni: ce s-a intamplat cu cursele aeriene

Au fost, din nou, probleme pe Aeroportul Otopeni. Si de aceasta data, a fost vorba de o problema tehnica din cauza softului folosit. Au fost probleme, vineri, pe Aeroportul Otopeni. Totul s-a.

CORONAVIRUS |Primul termoscaner a fost instalat pe Aeroportul Otopeni

Un prim termoscaner a fost instalat pe Aeroportul Otopeni, pe fluxul destinat curselor din Italia. Este vorba de unul din cele cinci termoscanere care vor fi amplasate pe cel Aeroportul Henri Coanda, cel mai mare.

UPDATE Probleme majore pe Aeroportul Otopeni. Sistemul de check-in s-ar fi blocat

Opt zboruri care urmau sa decoleze de pe Aeroportul Otopeni au aparut ca fiind anulate dupa ce sistemul de check-in al aeroportului a cazut vineri dimineata.

Lucian Bode: Situatia juridica a pasajului dintre DN1 si Aeroportul Otopeni, aproape rezolvata. Proiectul merge inainte (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor, a explicat ca situatia juridica de la pasajul care leaga DN1 de Aeroportul International Henri Coanda este aproape rezolvata, subliniind ca proiectul.

Anamaria Prodan, adevarul despre barbatul cu care s-a tinut de mana. A fost fotografiata, iar acum a recunoscut tot

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf si-au spus DA, in Las Vegas, in urma cu aproape 12 ani. Celebrul cuplu face subiectul presei in Romania, iar vesti cum ca iubirea lor s-a risipit au existat intotdeauna, dar mai cu seama in 2019 si acum pare ca vor continua si in 2020, din cauza unei poze postate .

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )