Libnet.ro
UNICEF

17:45

A fost lansat primul telefon mobil dedicat nevazatorilor: Tastatura telefonului foloseste alfabetul Braille

B1 B1,
A fost lansat primul telefon mobil dedicat nevazatorilor: Tastatura telefonului foloseste alfabetul Braille

Compania londonezaOwnFone a lansat primul telefon mobil echipat cu alfabetul Braille, dedicat oamenilor nevazatori. Aparatul care vine sa-i ajute pe nevazatori sa comunice cu prietenii si familia nu are. continuă pe B1

A fost lansat primul telefon cu tastatura pentru orbi

Persoanele care nu pot vedea se pot de acum bucura de primul telefon creat special pentru ele, cu tastatura pentru orbi, in Braille. Majoritatea smartphone-urilor recente au functii avansate dedicate persoanelor cu diverse handicapuri. Cei de la Apple au creat si o reclama la iPhone care evidentiaza modul in care telefonul lor favorizeaza nevazatorii. Cu toate acestea, cele mai multe persoane care nu vad isi doresc un gadget simplu pentru comunicatii creat special pentru ei. Cei de la OwnFone, care [].

A fost lansat primul site de pariuri politice

Asocia and tia E-Civis a lansat, ieri, primul site de pariuri politice din Romania, www. pariuri-politice. ro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Imprimare 3D: Telefon mobil cu tastatura Braille

Un telefon pentru nevazatori, la realizarea caruia s-a folosit tehnologia imprimarii 3D, a fost creat de firma britanica OwnFone, relateaza BBC. Desi au mai existat telefoane cu tastaturi pentru nevazatori, acesta ar fi primul telefon cu tastatura Braille care ajunge in comert, cel putin asa sustin producatorii lui.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )