Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost lider PSD, condamnat pentru a doua oara la inchisoare

B1 B1,
Fost lider PSD, condamnat pentru a doua oara la inchisoare

Fostul baron PSD de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru conflict de interese, conform Obiectiv de Braila. Decizia Tribunalului Galati nu este definitiva si. continuă pe B1

Fost lider PSD, condamnat la 3 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braia, Gheorghe Bunea Stancu, a primit condamnare intr-un alt dosar de coruptie. Tribunalul Vrancea a dat sentinta in dosarul care ii are ca inculpati pe Gheorghe.

R. Kelly, arestat pentru a doua oara. Ce acuzatii noi i se aduc cantaretului FOTO

Cantaretul RB R. Kelly 52 de ani) a fost arestat miercuri, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la cateva ore dupa ce a dat un interviu CBS in care a negat acuzatiile de abuz sexual asupra minorilor.

Lider PSD, spirjin neconditionat pentru Tudorel Toader

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, ca social-democratii nu trebuie sa-l schimbe din functie pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a format generatii de juristi si.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

MOARTE MACABRA pentru doua gemene romance din Paris... Autoritatile si-au facut CRUCE

Tragedie fara precedent in Paris, anunta Stirescu. Doua gemene romance au fost gasite fara viata intr-un lac, dupa ce un barbat care se plimba cu barca, prin capitala Frantei, a observat cele doua.

Comisia Europeana, AMENDA de circa 400 DE MILIOANE DE EURO pentru doua firme din Timisoara

Doua firme din Timisoara au fost amendate de Comisia Europeana. Este vorba despre Autoliv si TRW. Cele doua companii au fost amendate cu circa 400 de milioane de euro pentru pentru ca s-au inteles intre ei.

PSD, mesaj pentru USR si PLUS: Sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta

PSD solicita USR si PLUS sa inceteze sa mai dea vina pe altii pentru propria lor incompetenta. Reactia vine dupa ce formatiunile politice au acuzat ca Biroul Electoral Central este manevrat politic pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )