Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fost membru CNA: Victor Ponta si Gabriela Firea incalca legea si intervin in politica editoriala a televiziunilor prin propunerea celor patru dezbateri TV

Hotnews Hotnews,
 Fost membru CNA: Victor Ponta si Gabriela Firea incalca legea si intervin in politica editoriala a televiziunilor prin propunerea celor patru dezbateri TV

Narcisa Iorga, membru CNA pana luna trecuta, atrage atentia ca Victor Ponta si Gabriela Firea isi asuma prin semnatura ca incalca legea audiovizualului si Constitutia Romaniei, prin propunerea de organizare a patru dezbateri Ponta-Iohannis la patru posturi TV, pe temele dorite de premier si la orele stabilite de acesta. Aceasta inseamna ingerinta in politica editoriala si reprezinta incalcari flagrante ale Constitutiei Romaniei . ) si legii audiovizualului, arata Iorga. Propunerea lui Ponta a fost calificata si de Iohannis drept o noua tentativa de a pune pumnul in gura presei. continuă pe Hotnews

Cum a fost posibil ca Victor Ponta sa castige alegerile in Republica Moldova

Candidatul PSD, Victor Ponta, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale in Republica Moldova cu 38%. Cum a reusit PSD sa obtina un scor atat de bun ne explica bloggerul basarabean Alex Cozer, intr-un material pentru site-ul independent. md.

Alegeri prezidentiale 2014 Bacau.8788 de voturi nule. Topul candidatilor. Victor Ponta, votat de 143219 de bacauani iar Klaus Iohannis, de 74579

La alegerile din primul prezidentiale din 2 noiembrie, cand a avut loc primul tur de scrutin, s-au prezentat la vot 49,38% dintre alegatorii inclusi in listele electorale, in numar de 602 130. Au votat 297 363 de bacauani din care doar 288575 de voturi au fost declarate valide. Victor Ponta a primit cele mai multe voturi, 143219 iar candidatul Pro Demo, Mircea Mirel Maritei, cele mai putine, doar 250.

Alegeri prezidentiale 2014 Bacau.8.788 de voturi nule. Topul candidatilor: Victor Ponta a obtinut 49,62% din voturi, iar Klaus Iohannis25,84%

La alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, cand a avut loc primul tur de scrutin, in judetul Bacau s-au prezentat la vot 49,38% dintre alegatorii inclusi in listele electorale, in numar de 602 130. Au votat 297 363 de bacauani din care doar 288575 de voturi au fost declarate valide. Victor Ponta a primit cele mai multe voturi, 143219 iar candidatul Pro Demo, Mircea Mirel Maritei, cele mai putine, doar 250.

Membru CNA: In spatiul audiovizual, alegerile au fost fraudate

Posturile Antena 3 si Romania TV au incalcat reglementarile audiovizualului. Aceste televiziuni au folosit pe tot parcursul zilei tehnici de manipulare, informatii si stiri false, toate acestea cu scopul de a favoriza un anumit candidat, arata un membru CNA, Valentin Jucan, intr-un comunicat transmis HotNews. ro duminica seara. El aminteste ca Parlamentul Romaniei a preferat sa accepte blocarea CNA in campania electorala, lasand nefunctional Consiliul atat in ziua primului tur de scrutin cat si pe parcursul campaniei electorale pentru al doilea tur, implicit ziua votului final.

Victor Ponta propune BEC ca formularul de declaratie pe propria raspundere sa poata fi descarcat online in turul doi al alegerilor: Intarzierea vine de la acel formular anti-frauda, pentru ca, stiti bine, in 2009, la Paris s-a fraudat votul

Premierul Victor Ponta a avut, luni, o intalnire cu reprezentanti ai MAE pe tema votului din diaspora, legata de disfunctionalitatile inregistrate la vot in primul tur. Primul ministru a declarat, la finalul intalnirii, ca Fiecare cetatean roman, oriunde se afla acesta, trebuie sa poata sa isi exercite dreptul de vot, este inadmisibil sa nu poata sa voteze. In ziua de 16 noiembrie trebuie sa nu existe niciun cetatean roman care sa nu isi poata exercita dreptul la vot, vom face tot ceea ce tine de noi. Victor Ponta a mai explicat ca in diaspora a fost un numar de sectii de votare identic cu cel din 2009, insa numarul alegatorilor a fost mai mare. El a subliniat ca ministrul de Externe garanteaza cu functia ca pe 16 noiembrie orice cetatean care vrea sa voteze va putea sa voteze si nu va ramane in afara sectiei pana la ora 21:00.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta a fost invins de Klaus Iohannis in fieful lui tata socru

O prima surpriza de proportii a alegerilor prezidentiale din acest an este rezultatul obtinut de Victor Ponta in municipiul Lugoj, oras cu primar PSD si aflat in colegiul in care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, a castigat fotoliul de senator. Potrivit Redesteptarea, la Lugoj, Ponta a pobtinut 33,34 la suta din voturi, iar Iohannis 38,74 la suta din voturi.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Victor Ponta a fost invins de Klaus Iohannis in fieful lui tata socru

O prima surpriza de proportii a alegerilor prezidentiale din acest an este rezultatul obtinut de Victor Ponta in municipiul Lugoj, oras cu primar PSD si aflat in colegiul in care socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, a castigat fotoliul de senator. Potrivit Redesteptarea, la Lugoj, Ponta a pobtinut 33,34 la suta din voturi, iar Iohannis 38,74 la suta din voturi.

Ministrul de Externe si cel al Justitiei, intalnire la Guvern cu Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc si cel de Externe, Titus Corlatean, au ajuns, marti dupa-amiaza, la Guvern, unde poarta discutii cu premierul Victor Ponta. Nu se stie inca daca intalnirea a fost.

Adevarul Live de la ora 12.00:A castigat deja Victor Ponta presedintia Romaniei? Cine va fi noul premier?

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a obtinut 40,33% din voturi,dupa ce au fost numarate mai bine de 98% din sufragii, distantandu-se cu 10 procente de candidatul ACL, Klaus Iohannis. Astazi, Ponta discuta cu liderii PSD din teritoriu pentru a stabili viitorul premier, in cazul in care castiga si al doilea tur al prezidentialelor.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: in Valea Jiului, Victor Ponta s-a impus clar in fata lui Klaus Iohannis

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014, in Hunedoara, au fost publicate astazi de Biroul Electoral Judetean. Hunedoara este singurul judet din Ardeal in care Victor Ponta s-a impus in primul tur al alegerilor, in fata lui Klaus Iohannis. Cele mai mari procente obtinute de candidatul PSD au fost inregistrate in Valea Jiului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )