Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un fost militar din Constanta, condamnat a doua oara la inchisoare pe viata

Antena3 Antena3,
Un fost militar din Constanta, condamnat a doua oara la inchisoare pe viata

Condamnare grea pentru un recidivist din Constanta. Barbatul, care in ianuarie si-a executat fosta iubita sub ochii celor trei copii ai ei, si-a primit sentinta: inchisoare pe. continuă pe Antena3

Un barbat din Constanta, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis fosta iubita

Un barbat din Constanta este condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis fosta iubita. Nicolae Gociu, fost militar, a fost condamnat la inchisoare dupa ce, in 1993,i-a.

Serge Aurier, jucatorul lui PSG, a fost condamnat la doua luni de inchisoare

Serge Aurier, fundasul echipei Paris Saint-Germain, a fost condamnat, astazi, la doua luni de inchisoare pentru abuz asupra unui agent de ordine publica, in timpul unei altercatii cu politia in data de 30 mai, informeaza L' Equipe.

Situatie halucinanta la Universitatea Ovidius din Constanta. Un profesor este platit pentru 1.200 de ore predate pe saptamana

Un profesor de la Universitatea Ovidius din Constanta este platit pentru mai bine de 1. 200 de ore predate intr-o saptamana, lucru realmente imposibil. Aceastasituatie anormala a fost.

Copii de gradinita, cautati de jandarmi cu mandate de aducere. Un judecator din Constanta insista sa audieze mai multi minori care ar fi fost abuzati de educatoare

Echipele de jandarmi au sunat la usile a cinci familii din Constanta pentru ca aveau mandate de aducere pe numele a cinci copii de gradinita. Nu este o premiera. Acelasi lucru s-a intamplat si pe 22.

An nou, probleme vechi: Studentii de la Universitatea Ovidius din Constanta se plang ca sunt nevoiti sa stea in camere cu gandaci si mobilier uzat (VIDEO)

Un nou an universitar, acelasi probleme. Studentii din caminele de la Universitatea Ovidius din Constanta se plang ca sunt nevoiti sa stea in camere cu gandaci si mobilier uzat. De cealalta.

HM deschide al doilea magazin din Constanta si se apropie de pragul de 50 de unitati pe plan local

Retailerul suedez HennesMauritz HM) a deschis cel de-al doilea magazin din Constanta, in incinta City Park si ajunge astfel la o retea nationala de 48 de magazine.

Cazinoul din Constanta este in paragina, dar reabilitarea este blocata de contestatii

Cazinoul din Constanta este batut de valuri, pe faleza din Portul Tomis, si se degradeaza pe zi ce trece, pentru ca cei 31,6 milioane de lei pusi la dispozitie de Compania Nationala de Investitii CNI) pentru reparatii nu pot fi cheltuiti, din cauza faptului ca licitatiile pentru atribuirea contractului de reabilitare sunt contestate.

ABSURD. Copii de gradinita, cautati de jandarmi. Un judecator din Constanta insista sa audieze mai multi minori care ar fi fost abuzati de educatoare

Echipe de jandarmi au sunat la usile a cinci copii de gradinita. Aveau mandat de aducere in instanta. Scena, desi pare rupta din filme, este reala, s-a intamplat vineri in Constanta si nici macar nu este o premiera. La fel s-au derulat lucrurile si pe 22 iulie. Atunci copiii au fost in vacanta, potrivit parintilor. Nici acum nu au fost de gasit.

Un deputat ALDE a fost exclus din partid

Deputatul Catalin Dragusanu a fost exclus, miercuri seara, din ALDE, in baza unei decizii luata de Biroul Executiv Judetean, a declarat, pentru AGERPRES, co-presedintele filialei, Ion.

Parc de distractii pentru copii strajuit de demoni: Locul de joaca a fost construit din fonduri UE (FOTO)

Un parc pentru copii a fost construit in parcul Tei, doar ca imaginile de aici sunt destul de inspaimantatoare. Parcul de distractii s-a construit cu fonduri europene, iar cum pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2313 seconds )