Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fost ministru, despre autostrada din Moldova: Au venit altii la guvernare, au anulat licitatia. Parteneriatul public-privat, o fantasmagorie

Adevărul Adevărul,
Fost ministru, despre autostrada din Moldova: Au venit altii la guvernare, au anulat licitatia. Parteneriatul public-privat, o fantasmagorie

Cristian Ghinea, care a condus Ministerul Fondurilor Europene in Guvernul Dacian Ciolos, crede ca banii europeni sunt singura sansa pentru Romania. continuă pe Adevărul

O noua infrangere pentru DNA: Un fost ministru a fost achitat de inalta Curte de Casatie si Justitie

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, a fost achitat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care era acuzat de abuz in serviciu privind incheierea fara organizarea unei.

O noua lovitura pentru DNA: Un fost ministru cercetat intr-un dosar Microsoft a fost achitat de iCCJ

Fostul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Valerian Vreme, trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie in septembrie 2017 sub acuzatia de abuz in serviciu, in dosarul.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Carti despre tragedia din Colectiv, furate chiar la lansare: Romanul nu se dezminte...

Cartea Arsura umbla dupa trup, o colectie de versuri in memoria victimelor din Colectiv semnata de Viorica Raduta, a fost lansata pe 1 noiembrie, la o librarie Humanitas. La finalul evenimentului,.

Celebru jurnalist, scos de pe post dupa o afirmatie scandaloasa despre tragedia din Leicester

Dan Roan, jurnalist la BBC, a fost scos de pe post si i s-a cerut sa-si dea demisia, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare cu el spunand ca Nursara Suknamai, decedata in accidentul de elicopter de.

Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

Manelistul Ionut Daniel Teasa, cunoscut ca Dany Chinezu, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Acesta este vinovat de uciderea unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )