Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un fost ministru de Externe al Ucrainei, arestat pentru crima

Adevărul Adevărul,
Un fost ministru de Externe al Ucrainei, arestat pentru crima

Leonid Kojara, ministru de Externe al Ucrainei in timpul EuroMaidanului, care a pus capat unui regim prorus in tara vecina, a fost arestat miercuri in cazul uciderii directorului unui canal de televiziune. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Fost ministru al Sanatatii, Florian Bodog (PSD): Medicii de familie trebuie sa poata face prescriptii electronice fara obligativitatea consultului pacientilor in persoana

Florian Bodog, senatorPSDsi fost ministru al Sanatatii, cere Guvernului sa ia masuri urgente pentru a nu mai expune medicii de familie. Cer Guvernului PNL sa adopte de URGENTA o hotarare.

UFC: Campionul Jon Jones, arestat pentru ca a condus baut si pentru uz de arma

Campionul UFC Jon Jones a fot arestat, joi, in New Mexico. Luptatorul a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice. Se pare ca Jones a folosit ilegal o arma de foc.

Fost ministru al Sanatatii: Paturile de la terapie intensiva ar putea fi insuficiente

Fotul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a facut luni mai multe observatii in privinta luptei cu virusul COVID-19. Acesta a punctat ca in Romania ar putea fi o problema cu numarul paturilor de terapie intensiva, precum si cel al ventilatoarelor mecanice. De asemenea, acesta transmite ca autoritatile ar trebui sa asculte recomandarile medicilor.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )